Prodej chalupy, Břežany, 105 m2

Břežany

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Břežanech

Informace k domu

Jedinečná nabídka.
Exkluzivně nabízíme prodej polořadové, částečně podsklepené, nádherné velice udržované chalupy 4+1 se zastřešenou terasou, uzavřeným dvorem, studnou, zahradou a vjezdem až na pozemek v obci Břežany u Znojma. Břežany jsou vzdálené od Hrušovan nad Jevišovkou 9 km, od Brna 50 km, od Znojma 24 km. Chalupa se nachází na pozemku o rozloze 682 m2, užitná plocha cca 105 m2, dvůr včetně přístavku cca 61 m2, zahrada za domem 293 m2.
Z inženýrských sítí se v chalupě nachází: voda z vlastní studny, voda obecní, kanalizace obecní, topení elektrické přímotopy a krb, plyn vede v ulici před domem, ale není napojen do chalupy.
Z důvodu nedodání PENB uvádíme energetickou náročnost budovy skupinu G.
Dispozice
Vstupní chodba, jídelna se vstupem do kuchyně, koupelna s umyvadlem sprchovým koutem a s WC dohromady, ložnice, obývací pokoj, propojovací chodba se vstupem na zasklenou verandu s šatnou. Veranda se využívá také jako pokoj. Uzavřený dvůr se šopama a je zde umístěný sklep a studna, která se využívá pouze na zalívání zahrady. Zahrada, která se nachází nad chalupou a krásný výhlede do okolí,
Vybavenost obce: MŠ, ZŠ, knihovna, více účelová hala, praktický lékař, pošta, obchod Jednota, smíšené zboží, průmyslové zboží, cukrárna, hostinec u Zastávky, klub - restaurace na hřišti.
Dostupnost: autobusové i vlakové spojení.
Chalupa je ihned volná a bude Vám poskytovat naprosté soukromí, což v dnešní uspěchané době, každý rád uvítá.

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Břežany
ID
689756
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
682 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Vítězslav Syrový

Vítězslav Syrový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Břežanech (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti