Prodej rodinného domu, Opolany, 67 m2

Opolany

3 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 062 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Opolanech

Úklidové služby

Informace k domu

Rezervace!
Dobrý den,
dovolte abych Vám nabídla prodej rodinného domu pouhých 11km od Poděbrad.
Dispozice domu je 2+1, součástí je zastřešená terasa s grilem a velmi příjemným posezením, dílna s kotlem na tuhá paliva a zděná garáž, celkem obytných 67m2.
Před pár lety zde proběhly částečné rekonstrukce- nová koupelna se sprchovým koutem a toaletou, litý kamenný koberec a rozvody, elektřiny, vody i odpadu. V prostorné kuchyni s kuchyňskou linkou jsou zrestaurována původní kachlová kamna s pecí. Hlavní obytnou částí, je obývák, přímopropojený s ložnicí, všude s okny s výhledem do zahrady, dále je tu malý dětský pokojík.
Půda je zaizolována proti úniku tepla a je zde prostor pro minimálně ještě další dva pokoje. Je tu nový komín s nerezovou vložkou a rozvody do radiátorů.
Dům je napojen na kanalizaci i městskou vodu, můžete však využívat vodu ze studny a ušetříte tak spoustu peněz, na zalévání můžete použít i vodu z podzemní nádrže na dešťovou vodu.
Přední zahrada je odkanalizována od případných velkých dešťů a najdete tu garáž, vzrostlý ořech a originální okrasný skleník, které jsou v republice dochovány pouze dva, dříve zde bývaly úžasné kaktusy. Druhá část zahrady je za domem, kde je dřevník, sklípek pro uložení potravin a vzrostlé ovocné stromy, včetně dalšího skleníku, třeba na zeleninu. To vše s krásným výhledem, někdy i na Krkonoše. Celý pozemek má 774m2.
Průměrné měsíční náklady pro 3 osoby jsou kolem 3205,-Kč. (Elektřina+Vodné+Stočné+Popelnice).
Na nemovitost byl zpracován Technický posudek.
Oškobrh, je součástí obce Opolany, kde je stejně jako v Sánech školka a obchod. Autobusová zastávka je pouhých 5 minut chůze. A na vlakovou zastávku v Opolánkách dojdete za 15min, a další zastávka je v Libici nad Cidlinou.
Sjezd na dálnici je 5 minut jízdy autem, takže jste v Praze do 30minut, nebo jste za stejný čas v Hradci Králové. Kolín je pouhých 17km, Nymburk 20km.
Budete to Vy, kdo vdechne tomuto domu nový život? Zavolejte mi a domluvíme si prohlídku.
Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním nejvýhodnějšího financování, pojištění nemovitosti i domácnosti a přepisy energií.
Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce.

Parametry domu

Cena
3 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Opolany
ID
014N057204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
67 m2
Plocha nemovitosti
774 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Opolanech?

Podobné nemovitosti