Prodej rodinného domu, Poříčí nad Sázavou, Lutov, 140 m2

Lutov, Poříčí nad Sázavou

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Poříčí nad Sázavou

Úklidové služby

Informace k domu

Tento dům stojí na pozemku o celkové výměře 3838m2. Celková dispozice je 4+1 má dvě koupelny, dvě prostorné terasy s výhledem na okolní krajinu, sklep a samostatnou garáž. V uplynulém roce zde proběhla celková rekonstrukce. Dům má novou elektroinstalaci, nová okna, střechu, zateplení, podlahy, vytápění, novou kuchyň a dvě nádherné koupelny. Na pozemku se nachází nový bazén s osvětlením a protiproudem. Je napojen na městkou vodu, kanalizaci a elektřinu.
Vytápění zajišťují krbová kamna s napojením centrální rozvod topení, kde je hlavním zdrojem elektro-kotel. V přízemí a v koupelnách vám pobyt zpříjemní podlahové vytápění. K dispozici je příprava pro případné napojení na tepelné čerpadlo a solární panely. V přízemí je vše pak připraveno pro montáž předokenních rolet.
Díky velikosti pozemku a skutečnosti, že má dva vjezdy, se jedná o velmi zajímavou nabídku z pohledu možnosti budoucího odprodeje některých částí pozemku. Současná velikost Vám, ale poskytne dostatek soukromí a možností k realizaci.
Energetický průkaz zhotovujeme, proto zatím uvádíme třídu G.

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Lutov, Poříčí nad Sázavou
ID
15419
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
165 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
3838 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Honza Ptáček

Honza Ptáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Poříčí nad Sázavou?

Podobné nemovitosti