Prodej chalupy, Vlastějovice, 100 m2 (ID: 1788976)

Vlastějovice

1 999 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 531 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Vlastějovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi bychom Vám představili exkluzivní nabídku prodeje chaty v obci Vlastějovice u Pavlovic, situované v malebném okrese Kutné Hory, na pozemku o rozloze 961 m2.

Tato chata, i přesto, že se nachází ve špatném stavu k demolici, přichází s unikátní možností – její prodej zahrnuje kompletní projektovou dokumentaci spolu s již schváleným stavebním povolením. Stavební povolení umožňuje výstavbu rodinného domu s jedním nadzemním podlažím o zastavěné ploše 132,5 m2 a sedlovou střechou o maximální výšce 6,750 m.

Na pozemku je již zavedena elektřina, a pro odvodnění domu bude vytvořena nová jímka odpadních vod. Zásobování pitnou vodou bude zajištěno napojením na existující studnu na pozemku žadatele.

V příloze naleznete vizualizace budoucí podoby chaty založené na schválené projektové dokumentaci.

Obec Vlastějovice, umístěná v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji, nabízí skvělé životní prostředí pouhých 27 km jižně od Kutné Hory a 5 km jihovýchodně od Zruče nad Sázavou. Obec disponuje kompletní občanskou vybaveností, včetně mateřské školy a prvního stupně základní školy. Přírodní krása a klid obce Vlastějovice poskytnou ideální prostředí nejen pro váš volný čas.

Pro více informací a domluvení prohlídky neváhejte nás kontaktovat. S našimi zkušenými finančními poradci jsme připraveni Vám pomoci s nalezením optimálního financování.

Parametry domu

Cena
1 999 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
Vlastějovice
ID
00021
Stavba
Smíšená
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
961 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vlastějovicích?

Podobné nemovitosti