Prodej chalupy, Slavošov, 65 m2

Slavošov

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Slavošově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte nemovitost k rekonstrukci, abyste si splnil vlastní sen o bydlení či rekreaci?
Nabízíme Vám k prodeji přízemní rodinný dům o dispozici 2+1 v obci Slavošov. Obec Slavošov se nachází v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji. Leží 4 km severovýchodně od Zruče nad Sázavou, kde naleznete kompletní občanskou vybavenost.
V současné době je dům určen ke kompletní rekonstrukci. Užitná plocha domu čítá 65 m2. Naleznete zde vstupní chodbu o velikosti 4m2, obývací pokoj 20 m2, kuchyňský kout 15m2, spižírnu 1m2, pokoj 18m2, koupelnu o velikosti 6,2m2 a WC 0,9m2. Na pozemku naleznete i garáž. Zastavěná plocha a nádvoří má rozlohu 342m2. Součástí prodeje je i zahrada naproti domu o velikosti 87m2.
Dům je napojen na obecní vodovodní řád. Kanalizace je zde řešena jímkou. Vytápění domu je zde řešeno kotlem na tuhá paliva. Plyn v obci není zaveden.
Pro více informací ohledně nemovitosti neváhejte kontaktovat makléře nabídky. Budeme se na Vás srdečně těšit při osobním setkání.
Nemovitosti lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů).

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104368.

Parametry domu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Slavošov
ID
N104368
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Mgr. Miroslava Bauerová

Mgr. Miroslava Bauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Slavošově?

Podobné nemovitosti