Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, Horní, 1000 m2

Horní, Karlovy Vary - Stará Role

17 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 82 923 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání je možná sleva)

Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velký rodinný třípatrový dům s krásným rozlehlým pozemkem o celkové výměře 2 798m2. Celý pozemek je oddělený od okolní zástavby tůjemi a vysokým plotem.

Dále se na pozemku nacházejí dřevěný srub o velikosti 49m2 - podsklepený, původně zamýšlený jako klubová místnost-biliard, hraní karet atd. Další zděný dům o velikosti 110m2 slouží jako wellness (turecká sauna, bazén, odpočinková místnost, kuchyňský kout, WC + bidet). Vše napojeno na el.kotel. A také velký vyhřívaný venkovní bazén.

Součástí domu je garáž na 3 vozy a parkovací stání pro další 4 vozy. Dům se prodává včetně vybavení. 1 NP společenská hala, billiard, el.krb, bar, prádelna, fitness a masážní prostor A dále samostatný apartmán pro hosty s vlastní kuchyní a koupelnu s vanou a WC a vlastním zadním vchodem.
1 PP kuchyň s jídelnou 90m2 a obývací prostor. V podkroví se nachází 3 samostatné ložnice. 1. ložnice zelená ke které patří koupelna s vanou, WC a šatna.
2. ložnice růžová se sprchou a WC.
3. ložnice bílá s balkonem, šatnou, WC, vanou, bidetem a sprchou. Je zde také klasický krb na dřevo v jedné z obytných částí domu.

Ideální bydlení pro velkou rodinu v klidném prostředí na okraji Karlových Varů. Případně jako sídlo firmy.

Parametry domu

Cena
17 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání je možná sleva
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Horní, Karlovy Vary - Stará Role
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1000 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2798 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AMGUEMA

Moskevská 947/12, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Renata Paulová

Renata Paulová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti