Prodej rodinného domu, Nový Jičín, 189 m2

Nový Jičín - Straník

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi RK. Všechny služby za převod v ceně.)

Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji hrubou stavbu rodinného domu v obci Straník u Nového Jičína, nacházející se ve velmi klidném a krásném prostředí přírodního parku Podbeskydí.
Celá stavba domu je velice prostorná - přízemí domu včetně garáže má 102,8 m2 a patro 86,2 m2. Obě patra se dají sjednotit do jednoho celku, ale lze je také využít jako dvě oddělené bytové jednotky se samostatnými vstupy pro vícegenerační bydlení. Dům je postaven z broušených cihel Porotherm 44, je osazen plastovými okny a dveřmi a má přípravu podlahového topení a odpadních trubek. Stropy a krovy jsou dřevěné, trámové. Je zde plynová přípojka a také elektrická přípojka s novým rozvaděčem. Voda z řádu před domem. Je vypracovaná kompletní projektová dokumentace s platným stavebním povolením. Výhodou pro nového majitele je tedy možnost si vnitřní dispozice upravit podle svých představ a požadavků a vše hned realizovat. Dům se nyní prodává s pozemkem o velikosti 352 m2, ale v případě zájmu je zde možnost přikoupit vedlejší stavební pozemek o velikosti 405 m2 se studnou a plechovou garáží. V případě zájmu a pro bližší informace kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi RK. Všechny služby za převod v ceně.
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Nový Jičín - Straník
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
352 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 111 lidí

Prodejce

Ivo Nathan

Ivo Nathan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti