Prodej rodinného domu, Nový Jičín, Palackého, 150 m2

Palackého, Nový Jičín

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme hezký rodinný dům v zajimavé lokalitě města Nový Jičín na ulici Palackého.

Nabídka je určena pro ty, kteří hledají bydlení s komfortem rodinného domu, s možností relaxace na zahradě, a zároveň s výhodami města (pěší dostupnost MŠ, ZŠ, obchodů, služeb a centra města).

Dispozičně je dům rozdělen na prostornou vstupní halu, obývací pokoj, kuchyni a samostatnou koupelnu a toaletu v přízemí. V patře jsou dva útulné pokoje a malý půdní prostor, který lze využít třeba pro vybudování šatny. V patře je také možnost přístavby dalšího pokoje.
V zadní části domu je dílna, kterou lze přebudovat třeba na pokoj pro hosty nebo na letní kuchyni....

Dům prošel v minulosti rekonstrukcí, kdy byla vyměněna střešní krytina, vč. některých tesařských konstrukcí, dále byla vyměněna okna, rekonstruována koupelna a některé další úpravy. Vytápění je zajištěno plynovými podokenními gamaty.

Na menší zahradě za domem je dostatek prostoru pro relaxaci, stejně tak se zde vyřádí i zahrádkář (zadní část je osázena ovocnými stromy a prostorem pro záhony).

Domek je připraven k okamžitému nastěhování.

Pokud se Vám dům jen trochu zamlouvá, pak mě neváhejte kontaktovat a dohodneme si prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Třídu energetické náročnosti budovy uvádíme ze zákona G, protože zatím nebyl dodán energetický štítek. Po jeho dodání budeme tento údaj aktualizovat.






Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Palackého, Nový Jičín
ID
434
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 90 lidí

Prodejce

Ing. Číž Martin

Ing. Číž Martin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti