Prodej vily, Dalovice, Modřínová, 680 m2

Modřínová, Dalovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Dalovicích

Informace k domu

Luxusní rezidence s nádherným výhledem do okolí. Unikátní nabídka, obvykle nejsou takové objekty na prodej…

Je to skvělá volba pro ambiciózní rodinu, zvyklou na život ve velkém měřítku, na pohodlí, velkolepé prostory, pokročilé technologie a moderní design. Objekt je opravdu výjimečný v každém smyslu, od jeho umístění na samém vrcholu kopce s nádherným výhledem, až po jeho ultramoderní zařízení.

Dvoupodlažní vila (680 m2) se nachází na okraji Karlových Varů (Dalovice), na pozemku o rozloze 2 000 m2. Na pozemku této rezidence se kromě prostorných teras nachází i garáž pro dvě auta, samostatné venkovní parkoviště, sportovní hřiště a zastřešená letní kuchyň s grilem a vlastní koupelnou.

Dům je promyšlený do každého detailu. Kromě hlavní vstupní haly se šatnou a velkého, prostorného obývacího pokoje s jídelnou je v přízemí samostatná kuchyň vybavená nejnovějšími technologiemi vestavěných spotřebičů z hliníku od značky Ernestomeda. Dále zde najdete samostatnou ložnici s vlastní terasou, SPA-salon s bazénem, saunou, místem pro odpočinek, vlastní koupelnou a sprchou, technickou místnost s tepelným čerpadlem a dvěma kotli po 150 litrech, prádelnu a další koupelnu se sprchou.

Výška stropu je 3,2 m. Vstupní hala a obývací pokoj s jídelnou jsou na stěnách zdobeny velkoformátovým přírodním kamenem (italský mramor, onyx), který byl speciálně dovezen z Itálie. Všechny podlahy z přírodního kamene jsou vytápěné.

Velkoformátová posuvná okna v obývacím pokoji a lázeňské části opticky kombinují interiér s prostorem zahrady. Okna lze otevřít, což umožňuje propojit prostory domu a venkovní terasy.

Ve druhém patře skrze velkou světlou halu vstoupíte do tří samostatných pokojů (každý s vlastní šatnou a koupelnou), dále do kanceláře a technické místnosti pro správu domu. Ve druhém patře je podlaha samonivelační. Stejný zasklívací systém: velká okna s hliníkovými profily a dálkově ovládané žaluzie. Dva ze tří pokojů mají vlastní přístup na prostorné terasy.

Kromě své velikosti se dům vyznačuje výjimečným technickým vybavením: při stavbě byly použity nejnovější technologie předních světových společností v oblasti bydlení.

Instalatérské práce a topení: tepelné čerpadlo Fishman. Solární panely jsou instalovány na střeše budovy (lze doplnit). Nejnovější ventilační a klimatizační systém, včetně domácího salonu SPA. Všechny systémy domu jsou obsluhovány a podporovány automaticky se schopností dálkového ovládání.

Po obvodu domu a na území rezidence je nainstalován kamerový systém. Terasy mají automaticky zatmívací zastřešení od společnosti Renson. V domě je centrální vysavač. Letní kuchyně 5 x 12 m s vlastní terasou, koupelnou a samostatným vodovodem a kanalizací. Garáž pro dvě auta 8 m x 8 m + venkovní parkoviště.

Vila je absolutní dokonalostí moderní architektury, designu a nejnovějších technologií.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 1. 2024
Adresa
Modřínová, Dalovice
ID
N46
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
680 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
680 m2
Plocha nemovitosti
2000 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. arch. Oxana Khorst

Ing. arch. Oxana Khorst

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Dalovicích (okr. Karlovy Vary)?

Podobné nemovitosti