Prodej vícegeneračního domu, Šatov, 197 m2

Šatov

2 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 292 Kč /za měsíc

(bez provize RK)

Exkluzivní partneři v Šatově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům o dvou bytových jednotkách 2+1 o užitné ploše 197 m2 v centru městyse Šatov. Plocha pozemku celkem 700 m2. Dům je napojen na inženýrské sítě. Vytápění je řešeno elektrických kotlem a radiátory, voda z dálkového vodovodu, ohřev vody bojlerem, odpad je napojen na veřejnou kanalizaci. V pravé části domu je bytová jednotka 2+1 po částečné rekonstrukci. Nové rozvody elektřiny v mědi, odpady a voda v plastu, nové podlahy, plastová okna, omítky a sádrokartonové stropy. Vnitřní dispozice bytu tvoří vstupní chodba, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, ložnice, koupelna a WC. V levé části domu je bytová jednotka 2+1 před kompletní rekonstrukcí. Součástí domu jsou také 4 hospodářské místnosti, velký půdní prostor pro možnou vestavbu dalších pokojů a zahrada se vstupem do vinného sklepa. Parkování je možné před domem a v průjezdu domu.

Možnost získání výhodné dotace od státu, kterou můžete použít na kompletní zateplení rodinného domu, případně i na stavbu nového rodinného domu, který chcete umístit na místě původního domu, který jste nechali zbourat. Rekonstrukci pak můžete rozšířit o další úsporná opatření a získat prostředky i na výměnu zdroje tepla, fotovoltaiku, ohřev vody, dobíjecí stanici pro elektromobil a další úsporná opatření, takže v celkové výši může zálohová dotace dalece přesáhnout 1 000 000 korun. K tomu navíc můžete dostat motivační bonus ve výši 10 tisíc Kč za každou kombinaci úsporných opatření. Pokud máte nezletilé děti, dostanete k dotaci ještě navíc bonus v podobě 50 000 Kč na každé dítě, o které pečujete.

Městys Šatov je centrem vinařství ve znojemské oblasti. Díky své bohaté historii, vinařským stezkám a rozsáhlým cyklotrasám je i oblíbeným turistickým centrem. Je zde velmi dobrá občanská vybavenost. Rodinný dům je vhodný pro bydlení i rekreaci. A díky své poloze a velkým půdním prostorům pro vybudování penzionu v centru Šatova.
Na rodinném domě byla provedena technická inspekce nemovitosti autorizovaným inspektorem, včetně vypracované zprávy o stavu nemovitosti.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího. Při dalších dotazech nebo při zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez provize RK
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Šatov
ID
87
Stavba
Smíšená
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
197 m2
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sen reality s.r.o.

Palackého třída 2020, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Šavrda Pavel

Šavrda Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Šatově?

Podobné nemovitosti