Prodej rodinného domu, Šatov, 179 m2

Šatov

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc

(Cena nemovitosti je uvedena včetně veškerých realitních a právních služeb.)

Exkluzivní partneři v Šatově

Informace k domu

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Nabízíme vám ke koupi menší řadový rodinný dům, který se nachází ve střední jižní části obce Šatov, okres Znojmo. Rodinný dům byl postaven před zhruba 100 lety a to na pozemku o celkové rozloze 329 m2 se zastavěnou plochou 271 m2 a menší zahradou, kde je vysazena vinná réva.

Celková užitná plocha tohoto rodinného domu činí komfortních 121,57 m2 a jeho základní dispozice je 3+1 s prostornou vstupní chodbou, koupelnou, spíží, kotelnou, verandou a možností dalšího rozšíření. Součástí rodinného domu jsou totiž čtyři původní hospodářské místnosti o další užitné ploše téměř 57 m2, které lze společně s domem například přebudovat na menší penzion o několika apartmánech.

TECHNICKÉ PARAMETRY:

Dům stojí na rovinatém pozemku, je nepodsklepený, s jedním nadzemním podlažím a sedlovou střechou. Půdní prostory jsou aktuálně bez využití. Zdivo je postaveno ze smíšených cihel tloušťky 50 cm. Stropy jsou tvořeny dřevěnými trámy a dřevěnými deskami, rovné, podbité rabicovým pletivem a zaomítané. Střecha je sedlová, tvořena dřevěnými vazníky a pokryta pálenou taškou. Okna domu jsou původní, kastlová, dřevěná.

Nemovitost je aktuálně před celkovou rekonstrukcí, kdy je stav nemovitosti původní, ale v dobrém a uživatelem stavu. V roce 2003 byl osazen nový plynový bojler na ohřev teplé vody, v roce 2011 byla provedena kompletní rekonstrukce ústředního topení, osazeny nové radiátory a nový plynový kotel ústředního topení.

V místě stavby je úplná technická vybavenost el. síť, kanalizace, vodovod i plynofikace. V celém domě je rozvedeno ústřední topení do plechových radiátorů ovládaných plynovým kotlem, umístěným v zadní části rodinného domu. Ohřev vody je zajištěn plynovým bojlerem. Elektroinstalace vedena hliníkovými vodiči, 230 a 400 V. Odpad je sveden do veřejné kanalizace. Voda odebírána z veřejného vodovodu.
LOKALITA:

Šatov je městys, nacházející se 3 km od státních hranici s Rakouskem a 6 km jižně od Znojma. Městys je zakládajícím členem Dobrovolného svazku znojemských vinařských obcí Daníž a v celém okolí je ročně nespočet kulturních vinařských akcí.

Občané mají k dispozici veškerou základní občanskou občanskou vybavenost mezi kterou patří obecní úřad, obchod s potravinami, kulturní dům, restaurační zařízení, penziony, mateřská i základní škola, Česká pošta, dětské hřiště mnohá další.

Pro více informací o této nemovitosti a pro sjednání osobní prohlídky jsme vám k dispozici na uvedených kontaktech.

Budu se těšit na setkání, Michal Groulík a InStyle Real Estate.

Parametry domu

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nemovitosti je uvedena včetně veškerých realitních a právních služeb.
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Šatov
ID
336
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
122 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
271 m2
Podlahová plocha
179 m2
Plocha nemovitosti
329 m2
Plocha zahrady
58 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šatově?

Podobné nemovitosti