Prodej rodinného domu, Zásmuky, Smetanova, 172 m2

Smetanova, Zásmuky

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zásmukách

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi prostorný rodinný dům s bohatým příslušenstvím o celkové ploše 172 m2, s velkorysou zahradou výměře 1 174 m2 v Zásmukách.

Nemovitost naleznete v okrajové části zástavby rodinných domů a svým umístěním a rozlehlou zahradou poskytuje dostatek soukromí i náročným klientům. Zahrada je orientována do části bez další zástavby a je osázena vzrostlými ovocnými dřevinami.

Dům jako takový nabízí dispozici 5+1 a zahrnuje i další praktické příslušenství jako jsou dva sklepy, spíž a půdní prostor např. ke skladování nebo pro rozšíření obytné části. Interiér domu a umístění pokojů zajišťuje dostatek klidu i početnější rodině a rozkládá se ve dvou patrech. Nemovitost je propojena se zahradou prostornou pergolou s venkovní kuchyní, která zejména v letním měsících tvoří další obytný prostor. Šikovnější z vás jistě ocení dílnu v samostatné budově na pozemku. Zajímavý je i skleník pro pěstování zeleniny v chladnějších měsících. Z technických informací bych zmínil napojení na obecní vodovod, kanalizaci a plynovod ale také vlastní studnu na pozemku. O vytápění se stará plynový kotel nebo je možné využít kotel na tuhá paliva.

Nově jsme vám schopni zajistit a vyřídit dotační titul na snížení energetické náročnosti budovy až do výše 1 mil. korun, který je vyplácen zálohově předem. Od roku 2024 se s touto dotací budou pojit další benefity, např. výhodný úvěr s nízkým úročením a splatností až 20 let.

Zásmuky poskytují vše potřebné k životu, dominantou města je barokní zámek s oborou a bažantnicí, ke které se pojí historie sahající do 15. století. Pokud máte rádi procházky nebo kratší výlety, čeká na vás v okolí rozlehlý rybník Vavřinec a výhledy na Polabskou nížinu z rozhledny Vysoká. Atmosféru těchto míst můžete načerpat z přiložené video prohlídky. Velmi dobrá je i dojezdová vzdálenost do centra Prahy (58 min.).

Přijďte se sami přesvědčit o potenciálu nemovitosti na osobní prohlídce. Potřebujete získat více informací o nemovitosti než se rozhodnete jít na prohlídku? Projděte si dům virtuálně, nebo mi zavolejte. Rád zodpovím všechny vaše dotazy. Zajištění financování je pro nás samozřejmostí.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Smetanova, Zásmuky
ID
0065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
1174 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Jelínek Štěpán

Ing. Jelínek Štěpán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zásmukách?

Podobné nemovitosti