Prodej rodinného domu, Horoměřice, V Zahradách, 351 m2

V Zahradách, Horoměřice

17 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 494 Kč /za měsíc

(Info o ceně v RK)

Exkluzivní partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k domu

Pokud hledáte nemovitost blízko velkoměsta a zároveň místo, kde budete moci v klidu odpočívat na zahradě, tak tento rodinný dům je přímo pro Vás! Nabízíme Vám ke koupi nemovitost o užitné ploše 351 m2 v Horoměřicích u Prahy. V obci Horoměřice se nachází veškerá občanská vybavenost a to vše v docházkové vzdálenosti od domu. Celková velikost parcely je 784 m2, z čehož zastavěná plocha činí 166 m2. Výhodou polohy obce předmětu prodeje je, že je to zhruba 15 minut od letiště Václava Havla, tedy stejně daleko jako do hlavního města. Energetický štítek zatím není vyhotoven, proto "kategorie G".
Pro domluvení prohlídky a více informací kontaktujte makléře. S financováním Vám pohonu naši specialisté. Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry domu

Cena
17 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
V Zahradách, Horoměřice
ID
0057
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
351 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
784 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Kydlíček

Lukáš Kydlíček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti