Pronájem bytu 2+kk, Praha - Jinonice, Kačírkova, 65 m2

Kačírkova, Praha 5, Jinonice

33 000 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem slunného, moderního, jihovýchodně orientovaného, vybaveného bytu 2+kk (54,7m2) s protilehlými výhledy do okolní zeleně, s lodžií (7,3m2), sklepem (3,7m2) a parkovacími místem v ceně nájmu v 3.podlaží prestižní nízkoenergetické (A) bytové rezidenci Waltrovka s nízkými provozními náklady, umístěné na Praze 5, v pěší dostupnosti stanice metra Jinonice (linka B) a oblíbeného parku Cibulka.

REZIDENCE WALTROVKA kombinuje moderní svět funkčnosti, užitkovosti a služeb se zelení, pohodlím, komfortem a relaxací, zachovávající si charakter původní oblasti včetně několika historických budov a komunikace. Perfektně kombinuje výhody klidného rezidenčního bydlení za Prahou s absolutní blízkostí centra města s veškerou občanskou vybaveností v místě.

Dispozice bytu 2+kk zahrnuje otevřený rohový prostor obývacího pokoje s vybavenou kuchyní se spotřebiči a obývací částí s přímým vstupem na balkon, samostatné ložnice vstupní chodba, prostorná koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem zvlášť, podlahové vytápění v koupelně. K dispozici sklep.

Vybavení zahrnuje kuchyňskou linku v bílém designu s kombinací dřeva (myčka, lednice, mrazák, trouba, mikrovlnná trouba, indukční deska, podlahy v dekoru dřeva, jídelní stůl, sedací souprava, konferenční stolek, televize a skříňka pod televizi, vybavená ložnice - manželská postel, prostorná šatní skříň s posuvnými dveřmi, stropní osvětlení v celém bytě, pračka, dostatek úložných prostor - šatní skříně ve vstupní chodbě.

Součástí rezidenčního komplexu Waltrovka je supermarket, lékárna, soukromá poliklinika, pošta, několik kaváren, cukrárna, restaurace, květinářství, park a venkovní posilovna. V pěší dostupnosti je stanice metra Jinonice (linka B).

Nízké poplatky 3980,-

k dispozici od 1.1.2024 ID nemovitosti HMA1755-0001.

Parametry bytu

Cena
33 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Kačírkova, Praha 5, Jinonice
ID
HMA1755-0001
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Jiné
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

FARAON reality

FARAON reality

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti