Prodej chaty, Fulnek - Dolejší Kunčice, 70 m2

Fulnek, Dolejší Kunčice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Fulneku

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rekreační objekt, rodinný dům k celoročnímu obývání v části obce Dolejší Kunčice, ve městě Fulnek, v okrese Nový Jičín. Tento zděný samostatný objekt poskytuje ideální prostor pro Váš volný čas. S celkovými třemi pokoji, komorou a dvěma podlažími, které tvoří typický patrový dům, zde najdete dostatek prostoru pro sebe a Vaše blízké.

Stav objektu je velmi dobrý, což znamená, že si nemusíte dělat starosti s nutností dalších investic do rekonstrukce. Užitná plocha domu je 70m². Na parcele o rozloze 743m² si můžete vychutnat klid a pohodu, kterou Vám tato nemovitost nabízí.

Pokud Vás tento rekreační objekt zaujal a máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Fulnek, Dolejší Kunčice
ID
0152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
48 m2
Plocha nemovitosti
743 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Adéla Dvorská

Adéla Dvorská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Fulneku?

Podobné nemovitosti