Prodej chaty, Nový Jičín, 200 m2 (ID: 1664102)

Nový Jičín, Bludovice u Nového Jičína

2 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 960 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Novém Jičíně

Informace k domu

Hledáte samotu a klid na víkendy pro sebe , či známe, či máte jen podnikatelský záměr o pronájmu? Nabízíme k prodeji tři dřevěné chatky s cihlovou administrativní budovou v Bludovicích u Nového Jičína. Ve vzdálenosti cca 900m od čertového jezera, které mimochodem prošlo revitalizací . Velká administrativní budova stojící na vlastním pozemku o velikosti 200m2 k niž jsou ve vlastnictví tři dřevěné poschoďové chatky Áčkového tvaru. Všechny tři chatky jsou dřevěné, poschoďové a každá z nich má místo pro šest nocležníků. Chatky jsou plně vybaveny ( kuchyně, elektrická indukční deska, sprchový kout, umyvadlo i wc je samozřejmostí ) . Střecha u chatek je zateplená střešní krytina plechová. Chatky jsou napojeny na svou vlastní studnu. Kanalizace je keramická jak pro chatky a administrativní budovu svedena do jímky se vsakem. A po kamerovém zjištění zcela v pořádku. Chatky mají svou vlastní studnu č.1 s čerpadly. Každá z chatek má své vlastní elektrické hodiny, a elektřinu dodává VOP ( Vojenské opr. závody ) , spotřeba je proúčtovávána dle skutečné spotřeby. Pod chatky se nachází pozemek lesů a je v nájmu, který činí roční nájem 4200,-Kč za všechny tři chatky.
Administrativní budova je zděná a stojí na vlastním pozemku. Taktéž je napojena na svou vlastní studnu s označením číslo 2. Budova má své vlastní elektrické hodiny se stejným principem jako je u chatek. Střešní krytina budovy je zn. KAPAKO. Okna v plastu a v budově se nachází již funkční vyzděný krb. Budova je napojena na stejnou kanalizaci stejně jako všechny chatky. Administrativní budova je zkolaudována jako jiná stavba bez čísla popisného. Budovu nutno dodělat dle vlastních představ a nebojte bude vyklizená a čistá. Do budovy nezatéká. Příjezdová cesta je asfaltová a máme na ní věcné břemeno chůze a jízdy. A jak trávit čas? K dispozici je veliké ohniště pro opékání, také máte kousek přírodní jezero ke koupání s menší hospůdkou. Cyklisté si jistě nějaký výlet naplánují v okolí plném zeleně. Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Nový Jičín, Bludovice u Nového Jičína
ID
18323
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj, Studna
Terasa
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 203 lidí

Prodejce

Lucie Zajícová

Lucie Zajícová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti