Prodej rodinného domu, Říčany, Široká, 130 m2

Široká, Říčany

12 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 429 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Říčanech

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům z roku 1929 se zahradou v klidné části Říčan u Prahy, ulice Široká. Dům je částečně podsklepený, zastavěná plocha činí 118 m2, užitná obytná plocha 130 m2 a zahrada 783 m2. Dle platné územní vyhlášky (B1) je možno na parcele postavit ještě jednu stavbu rodinného domu do 65 m2 zastavěné plochy.
Dům je postaven z cihelného zdiva a je řešen jako patrový. Má sedlovou střechu, kde před 10 lety došlo k výměně střešní krytiny typu Bramac a okapového systému. Jedno komínové těleso je opatřené vložkou. Přestože od svého vzniku dům neprošel žádnou velkou rekonstrukcí, slouží svému účelu dodnes.
Tento dům může být velice zajímavou příležitostí pro nové majitele, kteří si chtějí své nové bydlení vytvořit opravdu dle svého přání. Další výhoda je v prostorném sklepě domu, kde může být vybudováno zázemí pro drobné podnikání a možnost postavit ještě jednu nemovitost na pozemku.
Od roku 1991 má dům nový vrt pro pitnou vodu. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. O tepelnou pohodu se stará plynový kotel, který ohřívá vodu pomocí radiátoru umístěných v celém domě. TUV řešena pomocí dvou el. bojlerů.
Dispozice domu je: v přízemí (63 m2) se nachází vstup do domu, chodba, samostatné WC, koupelna, kuchyně, ložnice a dětský pokoj. První patro kopíruje přízemí a má více o jednu menší místnost. Dále půdní prostory.

V okolí domu: sportovní areál Oáza, přírodní koupaliště Marvánek - restaurace, minigolf, dětské hřiště, cyklostezky a pěší stezky, 10 min. do říčanského lesa, sportovní hala, zimní stadion, fotbalové a ragby hřiště, zastávka městské dopravy, obchod s potravinami 5 min., lázeňská louka, centrum vzdálené 7 min. chůze

V lokalitě Říčany: časté vlakové a autobusové spojení na Prahu (25 min. na hlavní nádraží Praha), autobusové spojení ve směru Jevany, Sázava, ve vzdálenosti 5 km nájezd na dálnici D1, obchodní řetězce, nemocnice, poliklinika, odborné ambulance, lékárny
státní i soukromé základní školy, mateřské školky, gymnázia, přírodní koupaliště Jureček, historická památka - zřícenina říčanského hradu, kulturní středisko, mnoho restaurací, kaváren, nespočet sportovních oddílů (na vysoké úrovni) a kroužků pro děti, mládež i dospělé.

Bydlení v Říčanech nabízí život v přírodě s veškerou občanskou vybaveností, sportovním a kulturním vyžitím.
Tak pojďte na prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Parametry domu

Cena
12 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Široká, Říčany
ID
265-NP00455
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
118 m2
Plocha nemovitosti
783 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Eso

RE/MAX Eso

Masarykova 518/4a, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Simo Deliopulos

Simo Deliopulos

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti