Prodej ubytování, Třebíz, 2766 m2

Třebíz

28 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 137 729 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a kompletního právního servisu. )

Exkluzivní partneři v Třebízi

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej hotelu, penzionu, 2766 m², Třebíz

Nabízíme k prodeji zavedený penzion v obci Třebíz nacházející se v krásné budově původně z 18. století. V penzionu se nachází 21 pokojů s celkem 51 lůžky + kancelář, kterou je možné předělat na další pokoj. Restaurace s krásnými cihlovými klenbami a venkovní zahrádkou pojme až 68 osob. V penzionu dále najdete salónek, školící místnost, místnost pro masáže a venkovní SPA. Parkování hostů i personálů je možné přímo na pozemku v uzavřeném areálu.
Na pozemku se dále nachází dvě velké haly o zastavěné ploše 450 m2 vhodné k dalšímu využití (např. sportovní hala, vnitřní bazén apod.) Penzion prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2012 a od té doby je provozován. Možnost prodeje samotné budovy nebo jako zavedený tří hvězdičkový hotel s veškerou agendou. Skvělá poloha přímo v centru obce naproti krásnému rybníku. Prohlídky možné po domluvě kdykoliv.

Parametry nemovitosti

Cena
28 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Třebíz
ID
805005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
2766 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
2766 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jakub Bureš

Jakub Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Třebízi?

Podobné nemovitosti