Prodej rodinného domu, Praha - Pitkovice, Ryzcová, 184 m2

Ryzcová, Praha 10 - Pitkovice

21 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 102 463 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k domu

Popis nemovitosti:
Prostorný rodinný dům 4+1 v exkluzivní a klidné lokalitě Praha – Pitkovice ideální pro rodinu i propojení bydlení s podnikáním.
Dům byl kompletně přestavěn v letech 1998- 2000. Byla přistavěna prostorná garáž s autodílnou, zahradní domek, terasa a bazén se solárním vyhříváním a pískovou filtrací. Výjimečná je především poloha domu, nachází se na území, kde již není možná další výstavba, u chráněné krajinné oblasti Pitkovická stráň. Výhled z oken je jedinečný, nic jiného než příroda. Vzrostlá zahrada zajišťuje soukromí a prostorná terasa je ideálním místem pro relaxaci a posezení.
Dům se skládá, v prvním patře, ze vstupního zádveří, koupelny s toaletou, chodbou se zrcadlovými vestavěnými skříněmi. Dále je zde kuchyň s vestavěnými spotřebiči, jídelna s masivním dubovým stolem, ze které je vstup přímo na prosluněnou terasu a obývací pokoj s krbem a obrovskými okny s výhledem do zeleně.
Ve druhém patře je chodba s dalšími vestavěnými zrcadlovými skříněmi, ze které se vstupuje do jednotlivých ložnic a koupelny. Celkem jsou na patře 3 ložnice, jedna z ložnic má svou vlastní oddělenou koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Vstup do druhé nejprostornější koupelny s vanou a toaletou je z chodby.
V přízemí najdete kancelář, technickou místnost, samostatnou toaletu a sklep. Z kanceláře se dá vyjít ven k parkovacím místům pro 2 vozy a před garáž. Když projdeme z kanceláře sklepem, ocitneme se v prostorné garáži s plně vybavenou autodílnou. Pod domem se ještě nachází zahradní domek a prostor pro zpracování a uskladnění dřeva.
Doprava v Pitkovicích je zajištěna MHD, která Vás dopraví na metro Háje během 10 minut, nebo do Uhříněvsi, kde jezdí vlaky. Najdete zde mateřskou školku, vyhlášenou vinárnu a italskou restauraci. Do obchodního centra Čestlice, kde jsou veškeré obchody a restaurace na jednom místě nebo do Aquaparku či na dálnici D1 se dostanete za 10 minut autem.
Technické parametry
Typ nemovitosti: Patrový cihlový rodinný dům 4+1 s autodílnou
Lokalita: Ryzcová, Praha 10 – Pitkovice
Plocha pozemku: 1385 m2
Zastavěná plocha: 214 m2
Užitná plocha : 184 m2
Dispozice: Kuchyň 13 m2, jídelna 27 m2, obývací pokoj 39 m2, terasa cca 20 m2, zapuštěný vyhřívaný bazén 3x9m, 2x koupelna se sprchovým koutem a toaletou, 1x koupelna s vanou a toaletou, 1x samostatná toaleta, 3x ložnice, 2x chodba a vestavěné skříně, sklep, technická místnost, kancelář, garáž, autodílna 125 m2, zahradní domek
Stav nemovitosti: dobrý – dům je zateplený, před 3 lety nová střecha a komín,
Štítek energetické náročnosti bude zhotoven, zatím uvedena náročnost G
Voda: veřejný vodovod / studna
Topení:Lokální elektrické /na tuhá paliva / plynová přípojka na pozemku.
Odpad: ČOV / přípojka kanalizace na pozemku

Tento dům je jedinečný svou lokalitou, rozlehlostí a provedením. Takovýchto nemovitostí v Praze opravdu mnoho nenajdete.

Ráda se s Vámi potkám na prohlídce.


Parametry domu

Cena
21 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 5. 2024
Adresa
Ryzcová, Praha 10 - Pitkovice
ID
3908
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
184 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1385 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Ilijazi

Eva Ilijazi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti