Prodej chaty, Sázava, 94 m2

Sázava

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a služeb RK)

Exkluzivní partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

Velmi pěkná, celoročně obyvatelná, prostorná chata, na klidném a příjemném místě, s dostatkem soukromí.
Třípodlažní chata je postavena na vlastním, oploceném pozemku o celkové výměře 472 m2. Spodní část chaty je zděná, horní část je dřevostavba. Okna jsou dřevěná dvojitá, střecha je hliníková – bezúdržbová a s dlouhou životností. Dispozice v 1. podlaží: prostorná obytná kuchyň s kuchyňskou linkou, koupelna se sprchovým koutem, dílna a chodba se vstupem na spodní terasu. Ve 2. podlaží je obývací pokoj se vstupem na horní terasu, ložnice, toaleta s umyvadlem a chodba se schodišti do 1. podlaží a do podkroví. V podkroví je další, prostorná ložnice. Všechna podlaží spojují dřevěná schodiště. Horní terasa je moc pěkná, prostorná, částečně zastřešená. Chata je plně vybavená, částečně i starožitným nábytkem, veškeré vybavení je součástí kupní ceny.
Chata je vytápěna krbovými kamny na pevná paliva s výměníkem a napojením na radiátory. IS: voda z vlastní studny, elektřina 230/400 V, na odpadní vody jímka. Pozemek je svažitý, avšak s dostatkem rovných ploch díky vybudovaným terasám. Zahrada je udržovaná, se vzrostlými stromy, keři, je zde umístěn i dřevěný zahradní domek na nářadí, dřevo apod. Ve spodní části pozemku je na rovině vybudováno parkovací stání pro 2 auta. Příjezd k chatě je po obecní komunikaci. V blízkém okolí jsou rozsáhlé lesy, údolí Křešického potoka, řeka Sázava je vzdálena asi 1,5 km, nedaleko je i Český Šternberk.
Lokalita: Čeřenice jsou místní části města Sázavy, nachází se 45 km jihovýchodně od Prahy, s výbornou dostupností po D1, k dispozici je autobusové spojení. V místě je hospůdka, veškerá občanská vybavenost je v 5 km vzdálené Sázavě. V případě zájmu Vám zprostředkujeme sjednání hypotéky, právní servis a úschovu finančních prostředků.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a služeb RK
Aktualizováno
25. 5. 2024
Adresa
Sázava
ID
NPDO5556
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
472 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Petr Doležal

Ing. Petr Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti