Prodej rodinného domu, Plumlov, 47 m2

Plumlov

2 520 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 010 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Plumlově

Informace k domu

Malý domeček se zahrádkou jako dlaň na rozhraní Drahanské vrchoviny a Hané. Přes den můžete užívat výhody města a večer romantiku okolí přehrady s výhledem na místní zámek nebo si zajít na večeři do místní restaurace. Že to zní lákavě?

Řadový domeček má tři místnosti - kuchyň (12m2), pokoj (18m2) a zadní pokoj sklad (7,6m2), ale také vydlážděnou a zastřešenou terasu, dřevník a zahrádku plnou ovocných dřevin. I když je zahrádka malá, vejde se tu posezení i pár záhonků a stromů. Stavba je cihlová a na svůj věk ve velmi dobrém stavu bez jakýchkoliv degradací, bez prasklin či vlhkosti. Jsou zde veškeré inženýrské sítě a okna jsou tu plastová, střecha i krovy jsou také v dobrém stavu. Před domem je možné pohodlně zaparkovat dvě auta. Dům je ihned obyvatelný, ale jistě si ho rádi přizpůsobíte svým představám. Co třeba ze zastřešené terasy udělat zimní zahradu pro chvíle odpočinku? Nebo využít půdní prostory pro dětské pokojíčky s výhledem na zámek Plumlov? Fantazii se meze nekladou... teda kromě územního plánu :-)

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody, přitom s dostupností k veškeré občanské vybavenosti. Vše důležité najdete v Plumlově, ostatní pak v nedalekém Prostějově. A kdyby jste zatoužili jet dál, na dálnici to máte autem asi 10 minut jízdy.

Financování nemovitosti pomůžeme zařídit.

Pro bližší info a domluvení prohlídky jsem pro vás k dispozici na telefonu i emailu. Tak neváhejte, ať vás někdo nepředběhne. Při rychlém jednání je možná sleva!
Kupní cena neobsahuje zprostředkovatelský poplatek ve výši 5% + DPH

Parametry domu

Cena
2 520 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 5. 2024
Adresa
Plumlov
ID
2024-02-19
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
237 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ochodek Estates

Brodek u Konice 126, Brodek u Konice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Miroslav Němeček

Miroslav Němeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plumlově?

Podobné nemovitosti