Prodej rodinného domu, Přestavlky, 143 m2

Přestavlky

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Přestavlkách

Informace k domu

Chcete utéct z ruchu velkoměsta? Ať už proto, že máte malé děti, nebo odrostlí potomci vylétli z hnízda a vrací se k Vám s rodinami na víkendy?

Představte si, jak si užíváte zcela v souladu s přírodou svůj volný čas v malebné vesničce Přestavlky, která se nachází jen pár kilometrů od Hrochova Týnce a Chrudimi. Přitom do krajského města dojedete za 20 minut.

V klidné části obce mimo hlavní silnici na velmi pěkně založené a udržované zahradě na Vás čeká krytý bazén pro osvěžení v horkých dnech i prostor k posezení s rodinou a přáteli. Koupací sezónu si snadno prodloužíte díky solárnímu ohřevu. Do přilehlé kolny lze umístit zahradní nářadí či sportovní vybavení. Samostatně stojící sklípek Vám zajistí uskladnění úrody ze zahrádky a skleníku po celou zimu. Skleník je o velikosti 4 x 3 metry.

Dvoupodlažní zateplený dům, dispozičně řešený jako 5+kk, byl v průběhu let citlivě rekonstruován až do nedávné doby. Uvnitř se snoubí prvky vesnického stylu s moderním a praktickým vybavením.
V přízemí se nachází velkorysý vstupní prostor, ze kterého vejdete do obývacího pokoje spojeného s kuchyní.

Velkou výhodu v zimních měsících skýtají nová krbová kamna s výměníkem, jenž nejen ušetří výdaje za energie, ale především navodí Vaši pohodu a příjemnou atmosféru. Dále projdete chodbou do ložnice a za schodištěm se skrývá technická místnost s malou kuchyňkou. Samozřejmostí je i nedávno moderně zrekonstruovaná koupelna s praktickým sprchovým koutem a toaletou. Druhá koupelna s oddělenou toaletou se pak nachází v patře domu.

Druhé podlaží disponuje dalšími třemi pokoji a balkonem orientovaným na východní stranu. Solární panely umístěné na střeše významně snižují náklady na ohřev vody.

Dům je připraven k okamžitému nastěhování, tedy se nabízí otázka, zda se ve vlastním bazénu vykoupete již letos v létě.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si svůj termín prohlídky, kde se na Vás budu těšit.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 6. 2024
Adresa
Přestavlky
ID
22588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
90 m2
Podlahová plocha
143 m2
Plocha nemovitosti
600 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Denisa Havlíková

Bc. Denisa Havlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Přestavlkách (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti