Prodej rodinného domu, Drahanovice, 190 m2

Drahanovice

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Drahanovicích

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme prodej rodinného domu v obci Drahanovice, na úpatí Zábřežské vrchoviny a zároveň v dojezdové vzdálenosti do 20 min. od centra Olomouce. Jedná se o samostatně stojící patrový rodinný dům stojící jako poslední RD v ulici ve vnitřní části obce. Celková výměra pozemku je aktuálně 585 m2, výhledově se počítá s přikoupením přilehlých pozemků, které jsou momentálně majitelem využívány. Dům sestává z hlavní obytné části postavené do písmene L a částečně zatravněného dvora, dále z garáže, hospodářských přístavků, které slouží jako technické místnosti a dílny, a v neposlední řadě z altánku s posezením a zahradním jezírkem. Dispozičně dům tvoří zrekonstruovaná jednotka 2+1 v 1. NP, a 3+1 ve 2. NP v původním stavu, nabízí se další možnosti dispozičních úprav či rozšíření.
Dům je částečně podksklepený, je napojen na vlastní studnu, lze se připojit na obecní vodovod před domem. Odpad je sveden do obecní kanalizace. Elektřina 230/380V, plyn zaveden. Všechny obytné části jsou vytápěny plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Další alternativou vytápění jsou krbová kamna v obývacím pokoji.
Výrobu elektřiny zajišťují solární panely na jižní štítové zdi domu a společně s akumulační baterií umístěné v garáži přispívá tento sofistikovaný systém k ekonomické soběstačnosti domu.
Obec Drahanovice je vzdálena cca 14 km od města Olomouce má veškerou dostupnou infrastrukturu (obchod, lékař, MŠ, 1. stupeň ZŠ), vlaková a autobusová zastávka. PENB, prozatím nedodán.
Pro bližší informace, případně prohlídku, neváhejte kontaktovat RK.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Drahanovice
ID
329/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
585 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Radka Můčková

Radka Můčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahanovicích?

Podobné nemovitosti