Prodej chaty, Čerňovice, 130 m2

Čerňovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně u makléře)

Exkluzivní partneři v Čerňovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Prodej zděné chaty 3+1 s garáží na krásném místě u Hracholuské přehrady v katastrálním území Čerňovice v osadě Velká podkova nabízí kouzelné místo pro letní víkendy či celoroční relaxaci. Tato zrekonstruovaná chata je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale také pro rodiny toužící po aktivním odpočinku. Dispozice chaty je 3+1 s garáží, její užitná plocha činí 130 m² a pozemek má rozlohu 415 m², z toho zastavěná plocha 49 m². Stav objektu je velmi dobrý díky nové kuchyni, koupelně a klimatizaci. Cena je k dispozici na dotaz u makléře.
Chata stojí na vlastním pozemku, kde naleznete vše, co potřebujete pro dokonalý odpočinek a zábavu. Pro milovníky rybaření je k dispozici molo s loďkou a vstup k přehradě vede po svažité, ale udržované stezce. Vedle chaty je možné využít hřiště na badminton nebo ping pong a ohniště pro večerní posezení a opékání buřtů. K dispozici je dřevěná kůlna na nářadí.
V přízemí se nachází garáž, samostatné WC, sprcha a vinný sklípek. V prvním podlaží je nová kuchyně, prostorný obývací pokoj s jídelním stolem, gaučem a krbovými kamny, nová koupelna a ložnice s dvojlůžkem. Klimatizace s možností přitápění zajišťuje komfortní teplotu. Ve druhém podlaží je velká ložnice se dvěmi manželskými postelemi, gaučem, vestavnými skříněmi a vstupem na lodžii, a poslední ložnice v samotném cípu střechy.
Chata je vybavena vlastní studnou a odpady jsou svedeny do jímky. Potraviny můžete pohodlně nakoupit ve vzdálených Černovicích (1 km), nebo kousek od chaty naleznete kiosek s občerstvením a vyžitím pro děti. Pokud máte zájem o tuto neobyčejnou nemovitost, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu veškeré další informace a domluvím prohlídku.
Kontakt: Martin Strašík
Telefon: 725 171 767
Email: martin.strasik@seznam.cz
Přijďte a zamilujte se do tohoto skvostu u Hracholuské přehrady!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně u makléře
Aktualizováno
7. 6. 2024
Adresa
Čerňovice
ID
202405
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
49 m2
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
415 m2
Plocha zahrady
366 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Martin Strašík

Martin Strašík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Čerňovicích (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti