Prodej chaty, Újezd nade Mží, 61 m2

Újezd nade Mží

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Újezdě nade Mží

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásnou chatu s vlastním pozemkem v blízkosti přírody, ideální pro milovníky klidu a relaxace. Tato jedinečná nemovitost se nachází v malebném údolí řeky Mže u obce Újezd nade Mží, kde okolí nabízí krásné přírodní scenérie a možnosti pro turistiku a rekreaci. Obec je vzdálena jen několik kilometrů od Plzně a zároveň je velmi blízko přehrady Hracholusky, která nabízí další možnosti pro rekreační aktivity, jako je plavání, plachtění, rybaření či paddleboarding. Z chaty máte výhled i na turisticky vyhledávanou zříceninu hradu Buben. V okolí se také nachází cyklostezky a turistické trasy.

Chata o velikosti 77m2 se pyšní i krásnou prostornou pergolou, která Vám poskytne místo pro odpočinek, ale také pro setkání s přáteli či rodinnou. Významnou výhodou této nemovitosti je beze sporu vlastní velmi dobře udržovaný pozemek o velikosti 749 m2. Samotnou nemovitost zdokonalila postupná a kvalitní rekonstrukce. Kromě obývacího pokoje spojeného s kuchyní a 3 ložnic má chata také plnohodnotné sociální zařízení, což poskytne maximální komfort. Z technických parametrů je důležité zmínit, že voda je čerpána z vlastní studny, ohřev vody zajišťuje bojler a k vytápění je možné použít elektrická topení. Odpad je sveden do jímky.

Nemovitosti v této oblasti mají potenciál růstu hodnoty. Kromě osobního využití může chata sloužit i jako investice s možností pronájmu. Těšíme se na Vaši návštěvu, kde Vám rádi představíme tuto unikátní nemovitost. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 6. 2024
Adresa
Újezd nade Mží
ID
22573
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
61 m2
Podlahová plocha
61 m2
Plocha nemovitosti
810 m2
Plocha zahrady
749 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Neupravená
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jan Hojer

Jan Hojer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Újezdě nade Mží?

Podobné nemovitosti