Prodej chaty, Starý Petřín - Jazovice, 140 m2

Starý Petřín, Jazovice

1 645 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 840 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Starém Petříně

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej části dvouchaty v lokalitě Jazovické zátoky. Nachází se v klidné části s dostatkem soukromí ve vzdálenosti zhruba 100 metrů od vody.

Dvouchata se skládá ze dvou částí z nichž každá má vlastní evidenční číslo, přípojku elektřiny, toaletu, vlastní jímku a nachází se i na samostatném pozemku. Obě jednotky mají totožné podkroví a to jeden velký spací pokoj. V přízemí první jednotky nalezneme verandu, samostatnou ložnici, kuchyni spojenou s obývací částí, koupelnu a toaletu. V přízemí druhé jednotky nalezneme verandu, kuchyni, velký pokoj, koupelnu a toaletu.

V prodeji jsou obě jednotky, inzerovaná cena je za jednu jednotku. V případě zájmu lze zakoupit obě. Chata je vhodná zejména pro velkou rodinu a nebo spřátelené rodiny, které naplno využijí jejího potenciálu.

K chytě náleží molo a laminátová loď. Na pozemku je vybudován dětský zahradní domek s lezeckou stěnou a dřevěná kůlna. Autem lze přijet až přímo k chatě.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry domu

Cena
1 645 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 5. 2024
Adresa
Starý Petřín, Jazovice
ID
E1272Z057
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
82 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Patrik Kiš

Patrik Kiš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Starém Petříně?

Podobné nemovitosti