Pronájem bytu 1+kk, Praha, Děčínská, 23 m2

Děčínská, Praha

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4.000 poplatky bez internetu)

Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Připravil jsem pro vás se svým týmem moderní, nezařízený byt 1+kk o rozloze 23m2. Bytová jednotka vyčnívá plnohodnotnou, vybavenou kuchyňskou linkou a stylovou koupelnou osvětlenou LED technologií s obklady ve velkoformátu, které doplňuje dominantní zrcadlo.
Tento byt naleznete v oblasti, kde se mísí pohodlí městského života s dostupností občanské vybavenosti - obchody, služby, restaurace, ale i rychlým přístupem do přírody a mnohostranných možností pro trávení volného času.

Byt prošel komplexní a detailní rekonstrukcí s důrazem na minimalistický, ale přitom plně funkční styl moderního bydlení určeného pro 21. století.

Dům, ve kterém se byt nachází, nabízí další služby, včetně restaurací a obchodů. Pro vaše maximální pohodlí jsou v domě k dispozici dva výtahy a recepce.

Měsíční poplatky včetně elektřiny činí: 4.000,-Kč
Kauce činí: 20.000,-Kč ( lze na splátky )

Přijďte se osobně přesvědčit o jedinečné atmosféře tohoto moderního a nadčasového bytu, která vás určitě okouzlí. S Vaším rozhodnutím si byt pronajmout.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4.000 poplatky bez internetu
Aktualizováno
11. 6. 2024
Adresa
Děčínská, Praha
ID
9898
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
23 m2
Patro
13. z 14
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
23 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
129 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelová televize
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze?

Podobné nemovitosti