Pronájem bytu 2+kk, Poděbrady, Hakenova, 56 m2

Hakenova, Poděbrady

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem 15000Kč+Garáž 2000Kč+ Poplatky 6856Kč(včetně internetu i elektřiny)+Vratná kauce 30000Kč+Poplatek RK)

Exkluzivní partneři v Poděbradech

Úklidové služby

Informace k bytu

Dobrý den,
dovolte abych Vám nabídla tento opravdu výjimečný byt 2+KK s terasou podél celého bytu a garážovým stáním.
Nachází se pouhou minutu od lázeňské kolonády ve 4.patře bytového domu s výtahem,
Byt je velmi chytře a prakticky řešený, díky vysokým stropům majitel dokonale využil každý centimetr, naleznete zde například pracovnu v obývacím pokoji nad sedačkou, nebo šatnu nad postelí v ložnici.
Popis dispozice: Vstupní chodba se šatní skříní pro odložení ošacení a bot, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a pračku se sušičkou, z chodby vstoupíte do hlavního obývacího pokoje přímo propojený s kuchyňskou linkou do tvaru L dělanou na míru, zde naleznete všechny spotřebiče, lednici s mrazákem, myčku nádobí, sklokeramickou desku s digestoří, troubou a klimatizací, vedle kuchyně je místo na jídelní stůl s židlemi. Pohodlná sedačka do tvaru L s televizí Vám nabídne relax a kdyby jste potřebovali doma pracovat, hned nad sedačkou je pracovna. Druhým pokojem je ložnice nad kterou je praktická šatna. V celém bytě jsou francouzská okna s elektrickými předokeními roletami a na prostornou terasu můžete vstoupit hned třemi dveřmi. Tady je stůl na posezení, či dokonce pískoviště pro děti, nebo se zde můžete realizovat v pěstování rostlin a květin.
Celý byt je velmi pěkně a prakticky řešený se spoustou úložných prostor, byli zde použity kvalitní a moderní materiály, naleznete zde většinu nábytku vyrobenou na míru v dekoru dřeva, včetně parket na podlaze, či bezfalcových dveří se zárubněmi.
Další velkou výhodou tohoto bytu je garážové stání.
Vytápění i ohřev vody je řešeno centrální plynovou kotelnou.
Lázeňské město Poděbrady nabízí vše co k životu potřebujete, školky, školy, hřiště, doktoři, úřady i banky a k tomu bohaté sportovní i kulturní vyžití.
Skvělá je i dopravní dostupnost do Prahy, po dálnici na Černém Mostě do 30min, nebo do Hradce Králové. Pokud chcete cestovat vlakem tak na nádraží jste do 4 minut pěšky.
Pro více informací, nebo osobní prohlídku mě prosím kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem 15000Kč+Garáž 2000Kč+ Poplatky 6856Kč(včetně internetu i elektřiny)+Vratná kauce 30000Kč+Poplatek RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Hakenova, Poděbrady
ID
014N057577
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
56 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Barbora Bilinová

Barbora Bilinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti