Prodej rodinného domu, Ostrava, Letní, 179 m2

Letní, Ostrava

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu; včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Jako nadčasový, prostorný, moderní a stylový, celkově nadstandardní a mnoha dalšími superlativy by se dal označit tento řadový rodinný dům o dispozici 4+kk stojící na samém rozhraní Ostravské Poruby a Svinova.

Pro řadu místních snad ulici Letní netřeba blíže představovat. Je slepá a téměř celá se nese v „anglickém stylu“.

Výstavba domů v této části se datuje do roku 2002. Dům o celkové užitné ploše 149 m² s dispozicí 4 + kk s dalším mezonetovým pokojem navíc, byl však kolem roku 2011 téměř zcela přebudován, a to jak po stránce vizuální, tak technologické. Jeho velmi levný provoz zajišťuje nejen podlahové vytápění, ale zejména pak tepelné čerpadlo zn. NIBE. Na svou dobu je dům také vybaven řadou nadčasových vychytávek, vyhřívanými okapy apod. Kapacitně bylo rovněž navýšeno zateplení střechy.

Obrovskou devízou celé ulice, zejména pak tohoto domu, je velikost parkovací plochy před domem, vlastní velká garáž o užitné ploše 30 m² i rozlehlý dvůr v přední části. Ten spolu s parkovací plochou před domem nabídne dalších 142 m² plochy.

Zadní část, přístupná z kuchyně pak nabízí velkorysou zahradu s posezením a pergolou i spoustou zeleně. Ta navíc přidá dalších 177 m².

Srdce domu, tedy jeho spodní část tvoří velkorysá vstupní hala, technické a sociální zázemí, kuchyně s jídelnou a krásně prosvětlený, nadstandardní obývací pokoj směřovaný na západ. Odtud se pohodlně dostanete také na dvůr a z něj zase do garáže. Vše je průchozí a smysluplně navazuje jedno na druhé.

Obytné patro domu Vás učaruje světlou moderní koupelnou se dvěma umyvadly, vanou a walk-in sprchovým koutem.

Prostorem pro vestavnou skříň či šatnu a svou velikostí vůbec Vás mile překvapí také ložnice.
Za zmínku pak také stojí dva nádherné dětské pokoje, kdy druhý z nich disponuje ještě půdní patrovou vestavbou ve stylu mezonetu. Tento důmyslně vytvořený prostor směle využijí návštěvy, děti na hraní nebo poslouží jako další úložný prostor. Toho ani v tak velkém domě není nikdy dost!

Žít v soukromí rodinného domu, mít dostatek prostoru, neřešit denně parkování, užívat si rodinnou pohodu, a přitom mít celou Porubu jako na dlani, je snad snem každého z nás. Pojďte si ho splnit a začít ho naplno žít. Dům na ulici Letní, jeho skvělá atmosféra a svoboda s tím spojená čeká třeba právě na Vás!

Využijte této nabídky a pojďte prožít letní radovánky na ulici Letní ještě toto léto!

Tým FRANZ REALITY!

Pozn. jelikož nedisponujeme PENB (aktuálně ve zpracování), zákonná povinnost nám nařizuje uvádět třídu en. náročnosti G.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu; včetně provize RK
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Letní, Ostrava
ID
0255
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
440 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti