Prodej rodinného domu, Hrabětice, 129 m2

Hrabětice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Hraběticích

Informace k domu

Představujeme Vám příležitost stát se majiteli úžasného rodinného domu 4+kk o podlahové ploše cca 96 m2 , který prošel kompletní rekonstrukcí a je připraven splnit všechny Vaše sny o dokonalém domově. Tento jedinečný dům se nachází v malebné obci Hrabětice.

Kompletní rekonstrukce - každý detail byl pečlivě promyšlen a realizován tak, aby poskytoval maximální komfort a funkčnost.
Moderní a plně vybavená kuchyň, která byla vyrobena na míru, obložky a dveře Sapeli.
Vinylová podlaha s podlahovým vytápěním & tepelné čerpadlo - užijte si pohodlí a efektivitu moderních technologií, které zajistí optimální klima po celý rok.
Pozemek 209 m2 s pergolou 16m2 a zahrádkou 62m2 - ideální prostor pro relaxaci, zábavu.
Bazén - představte si luxusní koupání ve vlastním bazénu s možností ohřevu vody přes tepelné čerpadlo – to vše v soukromí Vašeho domova.
Možnost ponechat vybavení - domluvte se na ponechání stávajícího vybavení a ušetřete čas i peníze.

Obec Hrabětice se nachází na jihovýchodě okresu Znojmo při hranici s rakouskou spolkovou zemí Dolní Rakousko, poblíž železniční trati do nedalekého Hevlína. Žije zde 877 obyvatel. Uprostřed obce, která je rovinatá, se nachází obecní úřad i zdejší kostel sv. Antonína, naopak na západě katastru obce při katastrální hranicí se sousedním Šanovem se nachází místní hřbitov. Najdeme zde ZŠ pro 1. stupeň, restauraci, poštu i potraviny.

Tento rodinný dům není jen obyčejným bydlením - je to místo, kde se budou psát nové příběhy, kde se budou slavit životní úspěchy a kde najdete klid po náročném dni. Nechte se okouzlit atmosférou a pohodou, kterou tento domov nabízí.
PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací kontaktujte realitního makléře. Těšíme se na Vás.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Hrabětice
ID
V1348B066
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
207 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Radek Novák

Ing. Radek Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hraběticích?

Podobné nemovitosti