Prodej vícegeneračního domu, Praha - Velká Chuchle, Kopalova, 357 m2

Kopalova, Praha 5 - Velká Chuchle

75 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 357 428 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme vám k prodeji unikátní nadčasovou moderní vilu zasazenou do velmi klidného místa přímo u Radotínsko - Chuchelského háje. Jedinečná vila nabízí velmi krásný výhled na Prahu a na zelené svahy Chuchelského háje.

Tuto úžasnou vilu se zastavěnou plochou 325m2 nacházející se na pozemku o velikosti 1.668m2 můžete využít jako dvougenerační - pro dvě generace zároveň. Oddělením můžete využívat jednotky o velikosti 8+kk a 1+kk.

Bydlení v této vile je luxusní i úsporné, protože technické vybavení odpovídá vysokým standardům. V domě je nainstalováno podlahové vytápění vč. kojlů napojené na plynový kotel, rekuperace vzduchu a klimatizace v celém domě, předokenní žaluzie jsou standardem. V dohledné době budou nainstalovány solární panely.

Dispozice 1.NP

Hlavní místností domu je obývací prostor s kuchyní a jídelnou, vše prosvětleno velkými francouzskými okny s unikátním výhledem do okolí a na panorama Prahy. V této části vily je k dispozici garáž pro 2 auta, technická místnost, samostatně přístupná jednotka 1+kk se šatnou, koupelnou, 3xwc, fitness, šatní prostory a sklad pro domácí práce. Velkou devizou je přístup z obývacího prostoru na dvě rozlehlé terasy (13,7m2 a 20,1m2) , jedna s bazénem a přední okrasnou zahradou a druhá se vstupem na prostornou zahradu s unikátním výhledem do okolí.

Dispozice 2.NP

Po schodišti se dostaneme do 2.NP, kde se nachází prostorná chodba s atriem (možnost využití např. pro hernu či dětský koutek), 5 x pokoj, 2 x šatna, wc a 2 x koupelna.

Parkování :

Garáž (41,4m2), která je součástí domu zajištuje parkování pro 2 vozy + motorky, další stání je na zpevněné ploše před garáží pro více jak 2 vozy. Mnoho úložných prostorů k dispozici v prostoru garáže.

Občanská vybavenost :

Veškerá občanská vybavenost, soukromí a klid od ruchu metropole, přesto výborná dopravní dostupnost do centra - to vše nabízí tato rozvíjející se lokalita rozprostírající se nad údolím s chuchelským závodištěm. Procházky do přírody či sportovně rekreační aktivity zajistí přírodní památka Nad závodištěm a přírodní park Radotínsko-Chuchelský háj. Mateřská školka Velká Chuchle a Základní škola Charlotty Masarykové se nachází cca 4 min. jízdem autem, stejně jako obchody, restaurace, zdravotnická zařízení či úřady. Okolí rezidence je plné kulturních i přírodních památek. Najdete je třeba v Chuchelském háji, nebo v přírodní rezervaci Homolka. A na legendární dostihové závodiště Velká Chuchle to budete mít jen kousek. Možnost navštěvovat Střední školu dostihového sportu a jezdectví cca 10 min. od nemovitosti.

Doprava :

V těsné blízkosti nemovitosti se nachází autobusová zastávka bus č. 172, kterým se dostanete za necelých 20 minut na metro Smíchovské nádraží. V centru Prahy můžete být taktéž za necelých 20 minut dle hustoty dopravy.

V případě zájmu o podrobnější informace o nabízené nemovitosti, volejte pana Ladisla...

Parametry domu

Cena
75 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Kopalova, Praha 5 - Velká Chuchle
ID
prd0313
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
399 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
357 m2
Plocha nemovitosti
1668 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ladislav Dvořák

Ladislav Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti