Prodej ubytování, Praha - Nové Město, Kateřinská, 658 m2

Kateřinská, Praha 2

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info o ceně v RK)

Exkluzivní partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme ke koupi bytový dům s nebytovými prostory, nyní penzion s terasovitou zahradou, v centru Prahy na Novém Městě, v pěší dostupnosti těch nejkrásnějších pražských historických památek.
Hned po vstupu do domu na vás dýchne velmi příjemná klidná atmosféra luxusního dobového hotýlku, podtržená velmi vkusným a kvalitním vybavením a v neposlední řadě i úžasnou přilehlou romantickou terasovitou zahradou.

Řadový bytový dům se zachovalými historickými prvky v původní zástavbě měšťanských domů prošel komplexní rekonstrukcí a od roku 1993 je zkolaudován a užíván jako penzion. Je provozuschopný, ve velmi dobrém stavebním i technickém stavu, bez VB, bez právních vad, velmi dobře udržovaný, plně vybavený a vkusně zařízený, možno okamžitě navázat na zavedený provoz.
Původní stavba z roku 1893, komplexní přestavba se zachováním dobových prvků v roce 1993 , další stavební úpravy interiéru i exteriéru do roku 2014 a neustálé udržovací práce včetně veškerých revizí aktuálně dodnes.

Podlahová plocha celkem 672 m², pozemek 285 m², obestavěný prostor celkem 3 506 m3, 1 PP, 3 NP a stavebně upravené podkroví.

Všechna podlaží propojuje nový výtah velmi citlivě vsazen do vnitřního interiéru domu, který spolu s proskleným stropem, chodbami a širokým schodištěm vytváří velmi příjemný, vzdušný a krásně prosvětlený společný prostor spojující všechny ostatní místnosti a ubytovací pokoje tohoto domu.
Zděná stavba s kamennými základy, sedlová střecha s dřevěnými krovy, krytina BRAMAC, měděné klemp. konstrukce, nový výtah, nová okna, nová fasáda s dobovými prvky, nová instalace veškerých rozvodů vody, odpadů, plynu i elektřiny, vnitřní kamenné schodiště s masivním dřevěným obkladem, kované zakázkové zábradlí, nadstandardní interiérové prvky s "na míru" zhotoveným masivním nábytkem, plynová kotelna s rozvody ÚT pro celý objekt a ohřev užitkové vody, klimatizace, EPS, kamerový systém, koaxiální rozvody, PC síť, WIFI, PENB "D".

K dispozici půdorysy jednotlivých podlaží, kolaudační rozhodnutí, odhad tržní ceny z února 2024 a další dokumenty ke stavbě, revize, technické zprávy, další fotografie.
Penzion se prodává zcela vybavený a zařízený tak, jak je vidět na ukázkových fotografiích.

Cena na vyžádání v RK. Velmi ráda vás provedu touto krásnou stavbou a podám další informace. Ev. číslo: 647220.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info o ceně v RK
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Kateřinská, Praha 2
ID
647834
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
658 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
210 m2
Plocha nemovitosti
285 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
136 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iveta Palacká

Iveta Palacká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Praze 2?

Podobné nemovitosti