Prodej zahrady, Dolní Zálezly, 1224 m2

Dolní Zálezly

1 101 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 5 250 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolních Zálezlech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji zahradu s chatkou ve svahu o rozloze 1224m2 v klidné lokalitě Dolní Zálezly, jen 8 min od centra Ústí nad Labem.

Zahrada se nachází na jižním svahu, kde celý den svítí slunce, nabízí úžasný výhled na řeku Labe. K dispozici je uzavřené privátní parkoviště pro majitele okolních chat a jejich návštěvy. K dispozici je i druhé, horní parkoviště. Pozemek je na hraně lesa, s vlastní brankou.

Na pozemku se nachází zahradní chatka, zateplená svépomocí současným majitelem. Chatka umožňuje sezónní přespávání a k dispozici je i suchý záchod, příp. chemický.

V areálu je k dispozici užitková voda a elektřina. Internet je pro zájemce k dispozici přes wifi, samozřejmostí nebo mobilní pokrytí.

Nejblížší okolí nabízí díky blízkosti Labe možnosti rybaření a v přilehlém lese dojdete po stezkách až na Větruši, příp. do Vaňova na autobusovou zastávku nebo do Dolních Zálezel na vlakové nádraží. Cestou lesem můžete prohlížet vyřezávané sochy, při houbaření navštívit studánku nebo navštívit blízký Vaňovský vodopád.

Současný majitel platí daň z nemovitosti jen 200 Kč.

Zaujal Vás pozemek? Dohodněte si s naším makléřem termín prohlídky, rádi Vám sdělíme vše potřebné.

Parametry pozemku

Cena
1 101 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Dolní Zálezly
ID
0033
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1224 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radek Vavřina

Radek Vavřina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Dolních Zálezlech?

Podobné nemovitosti