Prodej chaty, Kytín, 135 m2

Kytín

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kytíně

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje zajímavé chaty o celkové ploše 135 m2 vč. příslušenství. Užitná plocha chaty činí 115 m2, k dispozici je prostorná garáž o ploše 15 m2, dvě terasy, balkon a sklep. Nemovitost se nachází v klidné části obce Kytín - Chouzavá, v okr. Praha-západ, na pozemcích o celkové ploše 690 m2.

Chata je dispozičně řešena jako 4+1. V přízemí se nachází zádveří, chodba, šatna, obývací pokoj, kuchyně, koupelna a samostatné WC. V podkroví, přístupném po dřevěném schodišti, je chodba, ložnice, dva pokoje a WC. K dispozici je pěkná pochozí půda.

Stav cihlové nemovitosti z roku 1970 je velmi dobrý. V roce 2005 prošla rekonstrukcí, v rámci které bylo provedeno zateplení a instalována nová šindelová střecha, vč. nových krovů. Nové jsou i rozvody elektřiny a topná tělesa. Všechna okna jsou dřevěná dvouskla s bezpečnostními fóliemi. Na podlahách dřevo a dlažba. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, v obývacím pokoji je příprava na krbová kamna. Voda je z vlastní studny, kanalizace do septiku. Elektřina 230 V a 400 V. Satelit a internet samozřejmostí.

Na pozemku je možnost parkování pro další 3 vozy.

Chouzavá je část obce Kytín v jihozápadním cípu okresu Praha-západ ve Středočeském kraji, tři kilometry jihozápadně od města Mníšek pod Brdy. Žije zde přibližně 600 obyvatel. V obci je základní občanská vybavenost: nachází se zde obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, pivovar a volnočasový areál Pode vsí. Veškerá občanská vybavenost je potom dostupná v blízkém Mníšku pod Brdy.

Dopravní dostupnost obce zajišťuje silnice III. třídy. Ve vzdálenosti 2,5 km vede dálnice D4 s exitem 22 (Kytín). Veřejnou dopravu zajišťují pravidelné autobusové linky ve směru Praha. Smíchovské nádraží, Dobříš a Mníšek pod Brdy.

Pokud hledáte zajímavou chatu s možností celoročního bydlení, je tato nabídka určena právě vám. Okolí krásné přírody a výborná dostupnost hlavního města Prahy, je příjemným bonusem, který rádi oceníte.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Kytín
ID
00099
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
690 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Robert Macho

Robert Macho

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kytíně?

Podobné nemovitosti