Prodej rodinného domu, Skuteč, Jiráskova, 142 m2

Jiráskova, Skuteč

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Skutči

Informace k domu

Přímý prodej rodinného domu po rekonstrukci bez investic o dispozici 5+1 na pozemku 681 m2 v obci Skuteč u Chrudimi ve velmi klidné jednosměrné ulici nedaleko centra. Částečně podsklepená budova s přízemím o velikosti 2+1 se samostatnou toaletou a koupelnou a obytným podkrovím se 3 pokoji nabízí na svých 142 m2 dostatek prostoru k rodinnému bydlení.

Stavba prošla postupně řadou stavebních úprav a nevyžaduje žádné větší investice. Zděný dům z plných cihel, plastovými okny, střešní krytinou z pálených tašek společně se zateplením podlah a střechy zaručí velmi dobré izolační vlastnosti a tepelný komfort ve všech ročních obdobích. Pitná voda je dodávána z vodovodního řadu. Do domu je také zavedena studniční voda, která je filtrována a využívána jako užitková pro praní či splachování. Vytápění je zajištěno centrálně plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Odpady jsou svedeny do kanalizace.

Z příslušenství na zahradě je možné využít dlážděný dvorek s posezením, prosklený přístřešek z vysokopevnostního materiálu a dále pak i dřevník vhodný k uskladnění nářadí nebo jako venkovní dílna. Na zahradě lze také využít vydatnou kopanou studnu a koupací jezírko s několika záhony. Příjemným bonusem je zpevněná cesta po celé délce zahrady, z které se lze na kole nebo na motorce dostat na obecní stezku a objet tak blok domů až na přilehlou silnici.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Jiráskova, Skuteč
ID
196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
681 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CFIG Real Estate

Sladkovského 767, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Pavel Špás

Pavel Špás

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skutči?

Podobné nemovitosti