Prodej rodinného domu, Uherské Hradiště - Mařatice, Na Hraničkách, 255 m2

Na Hraničkách, Mařatice

6 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 501 Kč /za měsíc

(Cena nemovitosti je uvedena vč. veškerých poplatků, právních služeb či odměny za zprostředkování.)

Exkluzivní partneři v Uherském Hradišti

Informace k domu

Láká vás bydlení v nejoblíbenější části Uherského Hradiště? Tak možná právě na vás čeká tento řadový rodinný dům v městské části Mařatice.
 
Celková užitná plocha tohoto třípodlažního rodinného domu, včetně suterénu, garáže pro jeden osobní automobil a teras činí komfortních 280 m2. Rodinný dům má kromě parkovací kapacity v garáži rovněž možnost parkovat až dva osobní vozy přímo před domem.
 
Aktuálně je nemovitost řešena jako 7+1, ale již od své výstavby plnila funkci dvou samostatných bytových jednotek o dispozici 3+1, kdy se každá jednotka rozléhala na celém svém podlaží. Nemovitost tak můžete využít i pro vícegenerační bydlení, rozdělit ji na samostatné bytové jednotky či spojit bydlení s podnikáním. Rodinný dům je postaven na menším pozemku o celkové rozloze 326 m2 a čeká vás na něm spousty zeleně a ovocných stromů.

První podzemní podlaží o celkové ploše 85,8 m2 tvoří garáž, prádelna, sušárna, technická místnost a několik dalších skladových místností pro uložení osobní věcí.
 
První obytné patro o celkové ploše 84,4 m2 tvoří schodiště, prostorná vstupní hala, obývací pokoj s krbem na tuhá paliva a vstupem na terasu, samostatné kuchyňské zázemí, nadstandardní jídelna se vstupem na terasu s výhledem do zahrady, ložnice, koupelna s vanou a samostatná toaleta.

Druhé patro navazuje stavebně i svým rozvržením na patro spodní. Na tomto patře se tedy rovněž nachází prostorná vstupní hala, obývací pokoj se vstupem na terasu, tři pokoje s výhledem do zahrady, koupelna s vanou a samostatná toaleta.  

V místě stavby je úplná technická vybavenost el. síť, kanalizace, vodovod, plynofikace, internet, přičemž nemovitost nabízí napojení na veškeré zmíněné sítě. Vytápění nemovitosti i obsluhuje plynový kotel VIADRUS z roku 2014. Ohřev vody zajišťuje plynový bojler.

Dům je postaven z cihelného zdiva. Okna a dveře v obvodových stěnách jsou plastová s izolačním dvojsklem. Stropní konstrukce domu je ve všech patrech betonová. Střešní konstrukce je tvořena dřevěným krovem s plechovou krytinou.

Ačkoliv je nemovitost učena k celkové rekonstrukci, krásnou a moderní přestavbou může vzniknout neuvěřitelné místo pro rodinné zázemí.

Veškerá občanská vybavenost je velmi silným benefitem dané nemovitosti. V okruhu pár minut pěší chůze máte k dispozici: menší obchod s potravinami, mateřskou, základní i střední školu, lékárnu, Tesco či Lídl, cukrářskou výrobnu, dětské hřiště, sportovní hřiště, zastávku MHD a mnohá další.

Ve volném čase vám lokalita nabízí velmi rychlou dostupnost do centra města a k různým sportovištím města, kde jsou k dispozici tenisové kurty, beachová hřiště a koupaliště s víceúčelovými hřišti a nespočet dalších aktivit.

Budu se těšit na prohlídce, Michal Groulík a InStyle Real Estate.

Parametry domu

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nemovitosti je uvedena vč. veškerých poplatků, právních služeb či odměny za zprostředkování.
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Na Hraničkách, Mařatice
ID
275
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
127 m2
Podlahová plocha
255 m2
Plocha nemovitosti
326 m2
Plocha zahrady
199 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti