Pronájem bytu 3+kk, Bakov nad Jizerou, Žižkova, 80 m2

Žižkova, Bakov nad Jizerou

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby 4.000,- + spotřeba elektřiny)

Exkluzivní partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu nový byt 3+kk/2x lodžie, o celkové obytné ploše 80m2, ve třetím patře s výtahem právě dokončeného developerského projektu Bakovská Rezidence, v ulici Žižkova, v Bakově nad Jizerou. Byt se nachází v budově B, která má úchvatný výhled do volnočasového prostoru a do zeleně, dvě lodžie.
Má dva samostatné pokoje a dominantou je obývací pokoj, který bude vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Jinak bude bez nábytku. V koupelně pak najdeme sprchový kout se sprchovacím hydromasážním panelem ASTREA, dvěmi umyvadly a samostané wc. K bytu patří parkovací místo a sklep, který je součástí nájmu.

O teplo se Vám postará elektrické podlahové vytápění, vinylové podlahy. Bezpečnostní dveře a videotelefon. Bakov nad Jizerou je parádní město, které si potrpí na sportovní vyžití a tak zde najdete dva volnočasové areály. Veškerá občanská vybavenost. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105217.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby 4.000,- + spotřeba elektřiny
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Žižkova, Bakov nad Jizerou
ID
N105217
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Hana Petržílková

Hana Petržílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti