Prodej bytu 3+1, Zlín - Malenovice, třída Svobody, 74 m2

třída Svobody, Zlín, Malenovice

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Zlíně

Informace k bytu

EXPLICIT REALITY a Mgr. Alice Nováková Vám nabízí byt 3+1 o celkové podlahové ploše 74 m2, který se nachází v 1.NP bytového domu v ulici Třída svobody v Malenovicích.


Byt je nezařízený a jeho nespornou výhodou jsou 2 samostatné neprůchozí pokoje. Obývací pokoj nabízí vstup přímo na lodžii a současně propojuje ložnici s ostatními částmi bytu. Byt dispozičně obsahuje kuchyni, koupelnu, samostatné WC, předsíň a chodbu. Součástí bytu je též sklepní prostor o výměře 2 m2.


V kuchyni se nachází kuchyňská linka a plynový sporák s odsavačem par. V předsíni je umístěna původní vestavěná skříň. Dále je byt bez vybavení. Okna jsou plastová, podlahy parketové. Vstupní dveře protihlukové. Prohlédněte si virtuální prohlídku a projděte si bytem jako byste právě dorazili na prohlídku. Současně lépe navnímáte orientaci a celkovou dispozici bytu.


Byt prošel cca před 10 lety částečnou rekonstrukcí, jehož předmětem bylo modernizování bytového jádra. To je nyní zděné. Podlahy a odklady v koupelně a WC jsou dlážděné. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo s umyvadlovou škříňkou, nechybí ani přípojka na pračku. Dále v koupelně najdete praktický luxferový světlík, pro přísun denního světla.


Dům, ve kterém se byt nachází je ve výborném stavu. Je kompletně zateplený, třída energetické náročnosti C. V roce 2000 byla zateplena střecha domu. Zateplení pláště bylo realizováno cca v r. 2010.


Atmosféra v domě je přátelská a vlídná.


Lokalita domu je plná zeleně a nadchne vás kompletní občanská vybavenost v těsné blízkosti domu. Například supermarket Albert je necelých 70 m. Mateřská škola je ve vzdálenosti 3 min pěší chůzí. Dále v blízkosti bytu naleznete základní školu, zastávku MHD, poštu, kavárny, restaurace a mnoho dalšího. Necelý 1 km od domu se nachází nákupní středisko Centro Zlín.


Pokud máte zájem o financování této nemovitosti, kontaktujte nás pro více informací. Naši kolegové ze společnosti EXPLICIT INVEST vám rádi poskytnou poradenství a vytvoří řešení na míru Vašim potřebám.


Ráda Vás vezmu na prohlídku, Mgr. Alice Nováková & Explicit Reality


Upozornění: Nábytek zobrazený na fotografiích slouží pro ilustrační účely, a pro zjednodušení představy v případě vybavení jednotlivých pokojů nábytkem. Nejedná se tedy o nábytek, který se v bytě nachází. Byt je nyní prostý nábytku.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
třída Svobody, Zlín, Malenovice
ID
01686
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
119 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Mgr. Alice Nováková

Mgr. Alice Nováková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti