Prodej rodinného domu, Chrudim - Medlešice, 90 m2

Chrudim, Medlešice

4 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 778 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chrudimi

Informace k domu

Hledáte nové bydlení a neláká vás bydlení v řadovém domě či satelitu? Nabízíme k prodeji novostavbu zděného patrového rodinného domu o dispozici 4+kk v klidné části Medlešic. K domu náleží pozemek o výměře 259 m2, který je z části zastavěn domem (70m2) a ve zbytku připraven k založení zahrady, zbudování terasy, zastřešené dílny či bazénu. Výhodou je umístění domu, v klidné části zástavby obce, což vám zajistí dostatek klidu a soukromí. Dům je již připojený na elektřinu a vodovodní řád, kanalizační přípojka byla dovedena až k domu, a po dokončení kanalizační sítě v obci v roce 2024 bude možné se tedy připojit.

Hrubá stavba byla postavena na konci roku 2022 a nyní je připravena k dokončení dle přání budoucího majitele.

Dokončení je možné zajistit komplet na klíč prostřednictvím stavební firmy, která realizovala hrubou stavbu nebo jinou stavební firmou , kterou si najde sám buducí majitel, případně i svépomocí.

Vytápění domu bylo plánované tepelným čerpadlem, na střechu je možné umístit fotovoltaiku (energetická třída v kategorii „B“). Majitel domu stavěl dům pro sebe, což zajišťuje i výběr, zhotovení a kvalitu použitých stavebních technologií a materiálů. Více informací o průběhu stavby obdrží zájemci na prohlídce. Součástí fotogalerie jsou i možné vizualizace, jak by mohl dům i zahrada vypadat po dokončení.

Užitná podlahová plocha domu je 104 m2, obytná plocha 90 m2. Dispozičně je řešený následovně: v přízemí domu je zádvěří, technická místnost, koupelna, prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. V patře jsou 3 samostatné pokoje, druhá koupelna a šatna. Díky plánovaným velkoformátovým oknům a umístěním stavby vůči světovým stranám bude v domě dostatek světla. Parkování min. 2 aut je možné na společném dvoře u domu, kde se mimo jiné nachází i studna, ze které je možné např. zalévat zahradu.

Medlešice jsou velmi dobře strategicky umístěny mezi Pardubicemi a Chrudimi, v obou městech jste autem do cca. 5 minut, navíc jsou Medlešice propojené cyklostezkou s Chrudimí. V Medlešicích je obchod, pošta, pivovar, autobusová a vlaková zastávka.

Pro další informace či sjednání prohlídky volejte makléře. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Chrudim, Medlešice
ID
129937
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
70 m2
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
259 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Dvořák

Ing. Michal Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrudimi?

Podobné nemovitosti