Prodej rodinného domu, Lipovec, 242 m2

Lipovec

3 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 110 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Lipovci

Informace k domu

K prodeji nabízíme rodinný dům se zahradou, prostornou dílnou s garáží a hospodářskými přístavky v obci Lipovec.
Od Lipovce se nachází pouhých 9 km městys Jedovnice - lokalita žádaná díky známému rybníku s kempem a také s širší občanskou vybaveností.

Nemovitost dispozičně poskytuje čtyři obytné pokoje, samostatnou kuchyň (10 m2), koupelnu (7,3 m2), velkou komoru (13 m2) a dále se přes chodbu (18 m2) dostaneme do prostorné kotelny (21 m2), odkud vede i přístup do sklepa. Vedle kotelny se nacházejí dřívější chlévy (24 m2), které mohou mít různé využití (k posezení, rozšíření prostor pro práci, sklad apod.) Na konci chodby navazuje průchod do velké dílny (81,5 m2), uvnitř které se nachází garáž (18 m2).

Svým tvarem se dům uzavírá do čtverce, a díky tomu tvoří zahrada nádvoří s naprostým soukromím. Mimo uzavřený pozemek je i podstatná část zahrady se vzrostlými ovocnými stromy před domem (752 m2). Ze zadní strany domu pak slouží část parcely (189 m2) k přístupu do dílny s garáží. K nemovitosti také náleží prostory (28 m2) na rohu domu, se samostatným vstupem, ve kterých se nachází stará pec s kachlovými kamny.

Dům je připojen na elektřinu a plyn. Zdroj vody zajišťuje vlastní studna a pro odpad slouží jímka.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme.

Pro více informací či prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry domu

Cena
3 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 5. 2024
Adresa
Lipovec
ID
V1353BL033
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
551 m2
Plocha nemovitosti
1492 m2
Plocha zahrady
752 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Petra Mičánková

Petra Mičánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lipovci (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti