Prodej rodinného domu, Syřenov, 150 m2

Syřenov

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Syřenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malé obci Žďár u Kumburku v okrese Semily.
Dům se nachází v kopcovité krajině v místě s malebným výhledem na zvlněnou krajinu Českého ráje i na vrcholky Jizerských hor a Krkonoš.

Stavení je zděné, částečně upravené jako roubenka. Je obklopeno rozsáhlým pozemkem 4 668 m2, který je z jedné strany ohraničen lesem, z druhé veřejnou komunikací s minimálním provozem. Převážná část pozemku vedená jako louka je dlouhodobě udržovaná místním zemědělským podnikem.

Interiér domu je upravený k celoročnímu bydlení. V přízemí se nachází velká obývací místnost (36 m2) zařízená stylovým na míru vyrobeným nábytkem z masivu a jednoduchou kuchyňskou linkou a další místnost (12m2) s výhledem do zahrady. K dispozici je koupelna s vanou, bojlerem a pračkou, WC a spíž.
Z přízemí je rovněž přístupný sklep se zabezpečenou studánkou s čerpadlem, stodola a garáž se zásobou dřeva a briket.

Po schodech se dostaneme do podkroví s obývací ložnicí (25 m2) a vstupem na dosud nevyužitý půdní prostor, ve kterém lze vybudovat dva další pokoje (22m2 + 32 m2).

V domě jsou kvalitní dřevěná okna s odnímatelnými mřížemi a tašková střecha bez nutnosti jakýchkoliv oprav. Vytápění je zajištěno elektrokotlem a ve všech obývaných místnostech jsou kamna na pevná paliva. Voda je napojená na veřejnou síť, odpad je řešen jímkou.

Dům leží v oblasti atraktivní k celoročnímu bydlení i k rekreaci. Poblíž se nacházejí tenisové kurty, dětské hřiště, síť cyklostezek a turisticky značených tras. Obcí vede Lomnická běžecká magistrála.

Pravidelná autobusová linka zajišťuje dopravu do Lomnice nad Popelkou s veškerou občanskou vybaveností, s autobusovým a vlakovým nádražím, přírodním koupalištěm, zimním stadionem i malým lyžařským areálem se skokanským můstkem a 300 m dlouhou sjezdovkou.
Pro příznivce horské turistiky a zimních sportů jsou dobře dosažitelné i Jizerské hory a Krkonoše. Lyžařský areál Benecko je vzálený cca 30 km, Špindlerův Mlýn něco málo přes 40 km.

Dům včetně jeho okolí jsou ideální volbou pro toho, kdo hledá bydlení či rekreaci v krásné přírodě daleko od ruchu velkoměsta, ale zároveň s dostupnou občanskou vybaveností a kulturním i sportovním vyžitím.

Prohlídka je možná po dohodě kdykoliv, jakékoliv další informace na vyžádání.

Parametry domu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Syřenov
ID
00128
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
4872 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Olga Franclová

Ing. Olga Franclová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Syřenově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti