Prodej rodinného domu, Písečná, 170 m2

Písečná

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Písečné

Informace k domu

Vážení zájemci, nabízíme k prodeji rodinný dům v centru malebné obce Písečná. Tento dům o zastavěné ploše cca 170 m2 stojí na pozemku o velikosti 454 m2. K nemovitosti patří i přilehlý pozemek o výměře 155 m2 .Oba pozemky od sebe dělí komunikace, která je ve vlastnictví obce.
Písečná je malebná obec v okrese Jeseník v Olomouckém kraji, nacházející se v údolí řeky Bělé, pouhých 7 km severovýchodně od Jeseníku.

Tento historický rodinný dům má své kořeny sahající až do 17. století. Střecha domu je sedlová s krytinou z pozinkovaného plechu. Dům je napojen na domácí vodárnu ze stávající studny s možností připojení na obecní vodovod . V současnosti je dům připojen na obecní kanalizaci, elektrickou energii, a je zde možnost připojení na plyn s přívodem k patě domu do HUP.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům. V prvním nadzemním podlaží se nachází pokoj, technická místnost, koupelna a menší sklep. Druhé nadzemní podlaží je přístupné po dřevěném schodišti a zahrnuje chodbu vedoucí do dvou samostatných pokojů, kuchyni, WC a na půdní prostory.

Dům se nachází v původním stavu a vyžaduje celkovou rekonstrukci. V souladu s územním plánem se dům nachází v pásmu SV - SMÍŠENÉ OBYTNÉ-VENKOVSKÉ, kde je hlavním využitím bydlení v rodinných domech včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím.

Přípustné využití zahrnuje bydlení v bytových domech, stavby občasného vybavení místního významu, rekreační objekty, polyfunkční stavby a zařízení, stejně jako drobnou a řemeslnou výrobu. Podmínky prostorového uspořádání zahrnují výškovou hladinu do 2 NP a s možností využití podkroví a zastavění do 30%.

Tento dům, postavený na místě, které láká k bydlení nebo rekreaci, čeká na nového majitele, který mu přinese novou energii. Pokud hledáte právě takový typ nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat pro další informace a pojďme se společně podívat.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Písečná
ID
1320
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
609 m2
Plocha zahrady
609 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Stanislav Schulz

Stanislav Schulz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Písečné (okr. Jeseník)?

Podobné nemovitosti