Prodej bytu 2+kk, Jihlava, Havířská, 69 m2

Havířská, Jihlava

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jihlavě

Informace k bytu

Prodej luxusně vybaveného bytu zařízeného ve stylu selské baroko v historickém centru krajského města Jihlava. Nemovitost se nachází v klidné části na adrese Havířská.
Byt o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 69 m2 se jako jediný nachází v přízemí třípodlažního historického domu. V roce 2017 v něm proběhla kompletní rekonstrukce: nové dřevěné podlahy (dub, smrk), nová plastová okna, omítky, elektrorozvody, instalace nového plynového kondenzačního kotle včetně vyvložkování komínu a kompletní rekonstrukce koupelny.
Byt se prodává včetně kompletního vybavení, které vidíte na fotografiích. Stylový nábytek je vyrobený na zakázku od firmy Art Style s porcelánovými úchytkami a mosazným kováním. Celkový vzhled bytu vhodně doplňují porcelánové lustry, dřez, vypínače a zásuvky. Dále mosazné baterie a dveřní kování.
Kuchyň je kompletně vybavena spotřebiči: sklokeramická deska a elektrická trouba ve stylu retro. Dále vestavěná myčka a lednice.
Dále je možné využívat společný uzavřený dvorek chráněný městskými středověkými hradbami, půdní prostor a sklep. Je také možné přikoupit nebytový prostor se samostatným číslem jednotky o velikosti 22 m2, který je ve stejném podlaží a je nyní využíván jako zázemí bytu. Nebytový prostor je vhodný i pro investiční nebo podnikatelský záměr. Od majitele nemovitosti je nabízen i samostatně. Dům prošel rekonstrukcí: nová střecha, fasáda.
Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Havířská, Jihlava
ID
0020-NP08957
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Josef Vencovský

Josef Vencovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jihlavě?

Podobné nemovitosti