Prodej bytu 2+kk, Rakovník, Šamotka, 86 m2

Šamotka, Rakovník - Rakovník II

4 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 921 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Rakovníku

Úklidové služby

Informace k bytu

Chtěli byste bydlet v bytě s vlastnostmi srovnatelné s rodinným domem?

Možná právě tento byt bude brzy vaše budoucí útočiště. Představujeme vám úžasnou příležitost k bydlení v prostorné bytové jednotce 2+kk o rozloze více než 80 m2 s vlastním samostatným vchodem, která se nachází v klidné lokalitě Šamotky u Rakovníka. Tento nadstandardně velký byt nabízí nejen moderní bydlení, ale také řadu výhod a potenciál pro další rozšíření.

Jednotka byla před osmi lety vkusně a citlivě zrekonstruována, což jí dodalo svěží vzhled a moderní atmosféru, která se skvěle mísí s pohodlím a praktičností. Vytápění zajišťuje podlahové topení napojené na vlastní plynový kotel, což poskytuje stabilní teplotu a komfortní klima v celém bytě. Alternativní možností je vytápění krbovými kamny, které dodávají útulnou atmosféru a tradiční nádech.

Unikátním bonusem tohoto bytu je možnost rozšíření o půdní prostor, kde lze vytvořit další dvě místnosti, čímž se dispozice bytu zvýší na 4+kk. Tento prostor čeká na své nové majitele, kteří si ho mohou upravit podle vlastních představ a potřeb, čímž přidají hodnotu nejen bytu, ale i svému životnímu stylu.

K jednotce patří dva sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. Další výhodou je možnost využívat společný pozemek s pergolou, což nabízí skvělé prostředí pro relaxaci, venkovní grilování a další aktivity na čerstvém vzduchu. Oceníte i dvě parkovací místa, která zajistí pohodlné parkování pro vás i vaše návštěvy.

Lokalita je ideální pro klidný a pohodový život, ať už pro mladý pár nebo pro rodinu. V okolí najdete školku, fotbalové hřiště, cyklostezku, Bartoňský rybník a krásnou přírodu poblíž Křivoklátských lesů. V Rakovníku jste za pár minut, což usnadňuje přístup k dalším službám a možnostem. Díky častým spojům do Prahy je hlavní město dostupné za necelou hodinu, přičemž na zastávku je to jen 300 metrů.

Tato bytová jednotka představuje vynikající kombinaci pohodlí, potenciálu růstu a klidného života.
Přijďte se přesvědčit osobně.

Parametry bytu

Cena
4 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Šamotka, Rakovník - Rakovník II
ID
00022
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
86 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petr Beneš & Partners s.r.o.

nábř. T. G. Masaryka 2486, Rakovník

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petr Beneš

Petr Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Rakovníku?

Podobné nemovitosti