Prodej rodinného domu, Žitenice, 395 m2

Žitenice

16 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 587 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Žitenicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Místo, které dýchá historií. Stavení na malebném českém venkově obklopené přírodou Českého středohoří. Neobyčejné sídlo, kam se budete vždy rádi vracet. Pojďte s námi na prohlídku okouzlující usedlosti z 19. století v Žitenicích u Litoměřic.

Tento bývalý mlýn je obklopený rozlehlými loukami, zahradou a sadem na celkové ploše 11 949 metrů čtverečních. Usedlost majitelé postupně rekonstruovali a na velkorysé obytné ploše téměř 514 metrů čtverečních nyní najdete 8 pokojů, tři koupelny s toaletami a kompletní zázemí pro opravdu velkou rodinu, vícegenerační bydlení, letní sídlo, sídlo pro Vaše podnikání ( pořádání svateb) nebo místo, které můžete pronajímat.
V přízemí jsou technické místnosti, vinný sklípek nebo letní kuchyně s pecí na pizzu či chleba.

Z místností v přízemí vyjdete několika francouzskými okny rovnou na zahradu, která je plná romantických zákoutí.
V prvním patře je hlavní obytný prostor s velkou rustikální kuchyní a obývacím pokojem, kde nechybí krb a také tři ložnice.
V druhém patře pod střechou je království s dalšími třemi pokoji a prostornou hernou, která nyní slouží jako domácí kino s projektorem a zabudovaným plátnem.
(Dům má vlastní čističku odpadních vod, bojler a kotel i ústřední topení.)

Žitenice leží na dohled od Litoměřic, spojuje je pravidelná autobusová linka. V Litoměřicích najdete kompletní zázemí a celoročně i kulturní vyžití, třeba proslulé Litoměřické vinobraní. Vede tudy také cyklostezka, po které se dostanete pískovcovým kaňonem Labe až do Drážďan, Míšně a Hamburku. A třeba v nedalekém Třebušíně je vyhlášený jezdecký ranč. Výjimečně úrodná lokalita Žitenic a okolí plná ovocných sadů a vinic je součástí ChKO České středohoří. Do Prahy odtud dojedete za hodinu a opačným směrem do Ústí nad Labem to budete mít 25 minut.
Přijeďte se do Žitenic podívat osobně a zažijte jedinečné kouzlo tohoto místa. Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
16 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Žitenice
ID
9820
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
515 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
152 m2
Podlahová plocha
395 m2
Plocha nemovitosti
629 m2
Plocha zahrady
11949 m2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední elektrické
Komunikace
Neupravená, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 116 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žitenicích?

Podobné nemovitosti