Pronájem bytu 3+1, Chomutov, Beethovenova, 65 m2

Beethovenova, Chomutov

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ nájemné 2.000,-Kč měsíčně za garáž. Další informace v textu inzerátu)

Exkluzivní partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivně vám nabízíme k pronájmu udržovaný byt 3+1 s lodžií a garáž pro parkování vašeho auta, vše poblíž přímého centra města.

Byt se nachází v 1. patře panel. domu - klidný a čistý vchod, kamerový systém, slušní sousedé. Byt / podl. plocha 65 m2/ je částečně vybaven - stůl, židle, sedací souprava, dvoulůžko, šatní skříně, obývací stěna, pračka, chladnička s mrazákem Electrolux, mikrovlnná trouba atd. V koupelně je sprch. kout a umyvadlo, toaleta je samostatná. Zděná garáž pro os. automobil je vzdálena jen 5 minut chůze od bytu. Do garáže je zavedena elektřina.

V blízkosti bytu je plná občanská vybavenost okresního města - MHD, vlak, pošta, obchody, banky, nemocnice, lékárny, restaurace, divadlo, městský park apod. Velmi dobrá dostupnost autem / poblíž je sjezd na dálnici D7 Chomutov - Praha, nebo Chomutov - SRN.

Byt/ měsíční nájemné: 11.000,- Kč
Služby/ 1.osoba/ měsíc: 3.500,-Kč ( každá další osoba 800,-Kč/ měsíc)
Vratná jistota: 30.000,- Kč
Energie / elektřina, plyn/: přepis na nájemce
Provize: 10.000,-Kč

Garáž / měsíční nájemné: 2.000,-kč
Vratná jistota: 6.000,-kč
Energie / elektřina/ přepis na nájemce

Vlastník pronajme byt a garáž pouze v celku. Podmínkou pro uzavření nájemních smluv je doložení stálého příjmu, aktuální výpis z evidence exekucí a insolvence/ nulová tolerance/. Při podpisu obou nájemních smluv / byt, garáž/ je nutné uhradit celkem 62.500,-kč. Pro sjednání termínu prohlídky volejte makléři této zakázky ve dnech Po - Pá, v čase od 9.00 hod. do 17.00 hod.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ nájemné 2.000,-Kč měsíčně za garáž. Další informace v textu inzerátu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Beethovenova, Chomutov
ID
446
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 141 lidí

Prodejce

Petr Mann

Petr Mann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Chomutově?

Podobné nemovitosti