Pronájem bytu 3+1, Trutnov, Křižíkova, 79 m2

Křižíkova, Trutnov - Střední Předměstí

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Trutnově

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o podlahové ploše 78,9 m2 v posledním patře (12. NP) s pěkným balkónem a úžasným výhledem na Trutnov a na Krkonoše. Byt je ve velmi dobré lokalitě jen několik minut chůze od náměstí a veškeré občanské vybavenosti - školy, školky, obchodní centra, divadlo, kino nebo restaurace.

Bytový dům prošel rekonstrukcí. Byla provedena výměna oken, stoupacích potrubí, střechy a celý objekt byl zateplen. Chodby a sklepy jsou v udržovaném stavu. V objektu je k dispozici výtah.

Byt se skládá ze dvou samostatných ložnic, prostorného obývacího pokoje, kuchyně, pěkné koupelny a chodby. V bytě jsou dále dvě komory pro zajištění dostatečného úložného prostoru. K bytu dále náleží malá sklepní kóje. Za příplatek je možné využívat kolárnu.

Byt je vybaven nábytkem, ale v případě zájmu je možno byt předat prázdný.
Nájemné v tomto bytě činí 14.000,- Kč. Zálohy na služby pro dvě osoby v tomto bytě činily dosud 3.194,- Kč. Zálohy budou upraveny podle počtu osob v bytě. Studená voda - 535,- Kč, teplá voda - 1.300,- Kč, teplo - 1.220,- Kč, ostatní cca 150,- Kč. Služby budou jednou za rok vyúčtovány.
Elektřina a plyn (vaření) se po podpisu NS přepisují na nájemníka (nejsou zahrnuty ve výše zmíněné částce). Majitel požaduje při podpisu NS složit vratnou kauci ve výši 15.000,- Kč a provizi RK 6.000,- Kč. Nájemní smlouva bude uzavřena na 1 rok s možným prodlužováním při spokojenosti obou stran.

Byt je k dispozici IHNED!

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Křižíkova, Trutnov - Střední Předměstí
ID
01PR2401
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Petr Kotek

Ing. Petr Kotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti