Prodej chaty, Kamenický Šenov, 30 m2

Kamenický Šenov

1 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 102 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Kamenickém Šenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout rekreační chatu s číslem evidenčním na krásném klidném místě v bezprostřední blízkosti lesa v zahrádkářské oblasti v Kamenickém Šenově a současně v docházkové vzdálenosti do města s veškerou občanskou vybaveností.

Plocha chaty má plochu 30 m2 včetně zastřešené uzavřené terasy. Jedná se o zrekonstruovanou dřevostavbu na betonové podezdívce s plastovými okny a dveřmi se zavedenou elektřinou i sezónní vodou. K dispozici je zde i celoroční vlastní zdroj užitkové vody. WC je chemické.

Pozemek o výměře 1000 m2 je oplocen drátěným plotem s uzamykatelnou vjezdovou bránou. Prostor pro parkování je přímo na pozemku, má poměrně velkorysou výměru a pojme i několik osobních automobilů. Zahrada je osázena okrasnými i ovocnými dřevinami.

Interiér chaty dobře využívá možnosti daného prostoru a nabízí všechny potřebné základní funkce. Velmi se mi líbí zázemí pro ukládání zahradního náčiní v zadní části chaty s dvoukřídlými dveřmi pro pohodlný přístup.

U této nemovitosti spatřuji velký potenciál v jejím budoucím využití. Nadstandardní výměra pozemku totiž umožňuje vybudování většího objektu s veškerým komfortem, který si budete moct užívat po většinu roku. Než byste se však k takovému kroku rozhodli, stávající objekt Vám bude sloužit po dlouhá léta bez potřeby větší údržby.

Budu se těšit na setkání s Vámi

Parametry domu

Cena
1 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Kamenický Šenov
ID
541
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenickém Šenově?

Podobné nemovitosti