Prodej rodinného domu, Krásno, Kladenská, 124 m2

Kladenská, Krásno

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Krásnu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji nádherný starý dům po úplné rekonstrukci se zahradou, garáží a letním příbytkem. Tento starý dům s nádherným kouzlem se nachází v městě Krásno, které leží uprostřed tzv. lázeňského trojúhelníku Karlovy Vary- Mariánské Lázně- Františkovi Lázně. (cca 20km do každého z měst). V blízkosti je Slavkovský les, krásné lesy a příroda. Ve městě Krásno je veškerá občanská vybavenost. V roce 2016 proběhla celková rekonstrukce, nové rozvody všech sítí, podlahy, v roce 2019 byla udělána nová střecha a byl vyvložkován komín. Bez rekonstrukce je pouze fasáda a okna, která jsou původní a obroušená. Garáž byla postavena v roce 2018. Do domu je přivedena městská voda, ohřev vody je zajištěn bojlerem, který byl pořízen nový v roce 2022 , odpad je sveden do kanalizace. Celý dům je vybaven nádherným stylovým nábytkem , který byl dělán přímo na míru a ve stylu tohoto domu. Kouzlo tohoto místa je tak ještě znásobeno. V přízemí je vstupní chodba, velký pokoj s kuchyní, jídelnou a i zabudovaným místem na spaní. Stylová koupelna má vchod z chodby, je zde i úklidová místnost, místnost na nářadí, vchod na dvorek, kde je uskladněno dřevo. Z chodby vedou schody (které také prošly rekonstrukcí, jsou původní) do prvního patra a pokračují dále na pochozí půdu. V prvním patře je malá chodbička a dva pokoje. Jeden velký s velkou dřevěnou postelí, skříněmi a stylovým stolečkem, druhý menší najde využití jako učebna či místnost na hraní nebo pracovna. Vytápění domu je kamny na dřevo, jehož zásoba je na dvorku v dřevnících. Veškeré vybavení je součástí prodeje, včetně vybavení koupelny a zahradního letního domečku. Zahrada (126m2) je krásně udržovaná, osázená bylinkami. Je zde jak venkovní posezení, tak i posezení pod pergolou domečku v nádherný křeslech. Zahradní domek, či letní příbytek (27m2) má kouzelnou postel, pracovní stůl, připravené místo na krbovou vložku a dostavbu komína. K dispozici je tu i půda, která je celá pochozí, i zde je možnost si dobudovat zázemí pro děti nebo místo na relaxaci.
Náklady jsou v tuto chvíli 2250.- Kč měsíčně el. energie a voda je 1500.-Kč za rok.
Celý tento dům a vše co k němu náleží je tak nádherným a citlivým způsobem zrekonstruován, že vám dodá energii pro váš život.

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Kladenská, Krásno
ID
N00190
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
244 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realistka CZ, s.r.o. - Realistka CZ

Křížkova 424/23, Plzeň, Severní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Věra Tesařová

Věra Tesařová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Krásnu?

Podobné nemovitosti