Prodej rodinného domu, Ostrava, Žižkovská, 115 m2 (ID: 1908010)

Žižkovská, Ostrava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně u prodejce.)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k domu

Hledáte nové, moderní, nízkoenergetické, architektonicky propracované i technicky vyspělé bydlení v klidném prostředí blízko přírody s vynikající dostupností do centra Ostravy i nedalekých Moravskoslezských Beskyd? Pak věnujte svou pozornost právě této nabídce prostorných novostaveb řadových rodinných domů v rezidenčním projektu Lifestyle City Home 2 v Ostravě Nové Bělé. Originální kanadská technologie, kvalita provedení stavby a nízké provozní náklady Vás mile překvapí.

Nabízený dvoupodlažní řadový dům, který je součástí výše zmíněného rezidenčního projektu s oz.D-24 má celkovou užitnou plochu 115 m2. Svým dispozičním řešením 5KK se dvěmi koupelnami je dům komfortní i pro vícečlennou rodinu. Vytápění a chlazení domu tepelným čerpadlem s klimatizací, nízkoenergetickým podlahovým topením i krbovými kamny. Energetická třída B.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, jídelnou se vstupem na terasu a do zahrady. Dále dětský pokoj (popř. kancelář), koupelna a technická místnost. Přízemí je řešeno bezbariérově. V druhém podlaží se nachází manželská ložnice, dva dětské pokoje a druhá koupelna.

Součástí ceny domu je kuchyňská linka nebo také předokenní elektricky ovládatelné rolety. Kompletní standardní vybavení domu najdete na webových stánkách projektu LifestyleCityHome.cz

Zahrada pro Váš volný čas a parkování před domem pro dva osobní vozy jsou samozřejmostí.

V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškeré sociální zázemí jako např. školy, školky, doktoři, MHD, nákupní zóna, restaurace, fitcentrum, víceúčelová sportovní hala, autoservis, mycí linka a benzinová stanice.
Přidanou hodnotou tohoto projektu je přímá spolupráce s developerem s téměř již 30 letou stavební historií výstavby.

Pro podrobnější informace o nemovitosti a způsobu financování nás kontaktujte.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u prodejce.
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Žižkovská, Ostrava
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
183 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pryček Daniel

Pryček Daniel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti